U nas najlepiej egzamin zdawały spodenki i kurteczka osobno, spodenki ogrodniczki. Lepiej dopasowywał się do maluszka, dłuzej nosił, do spodenki regulowane są zazwyczaj, a kombinezon szybko robi się mały.
Informacje: Dołączyła 276 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-09-25, 11:44
No to się pochwalę
właśnie zakupiłam kurtka ispodnie. Całość można spiąć i otrzymac kombinezon solidnie wykonane, sciągacze przy rękawach, nogawkach i inne bajery.
Na zmianę mamy kurtkę którą wychaczyłam po sporej zniżce w Smyku i ocieplane spodnie/ogrodniczki używki w idealnym stanie z allegro. Jak będzie chwila rzucę foto. Nadchodzaca zima nie jest już dla nas straszna
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Wygląda super.
Niech się dobrze nosi to będzie super
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-28, 12:52
A JA POSTANOWIŁAM,ŻE JAK DO KURTEK KUPIŁAM OCIEPLANE OGRODNICZKI TO BĘDZIE JUNIOR MIAŁ 2 KOMPLETY BO KOLOREM PASUJE DO 2 KURTEK A DOKUPIE JESZCZE KOMBINEON ALE JEDNOCZĘŚCIOWY.OGLĄDAŁAM NA NECIE SA FAJNE I ATRAKCYJNE CENOWĄ MOŻE NAWET UŻYWANY JAK TRAFI SIE JAK NOWY W NIEMCZECH TEŚCIOWA MÓWIŁA ŻE KOMBINEZONÓW NIE NATRAFI BO W SKLEPIE JEJ POWIEDZIELI ZE RACZEJ NIE DOSTAJĄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum