Witam,
chciała bym się zapoznac z Waszymi opiniami na temat kosmetyków z Naturalnej Szwedzkiej firmy kosmetycznej Oriflame ? Czy używacie jakieś,czy jesteście zadowolone itp..
Czekam na Wasze opinie.
Ja tą firmę poprostu uwielbiam.Nawet jestem konsultantką tej firmy.
Więc jeśli któraś z Was była by zainteresowana jakimiś kosmetykami z tej firmy,i miała jakieś pytania to zapraszam do mnie
Pozdrawiam.
Neo, a masz jakiś sprawdzony, dobry kremik lub balsam do rąk??? Ja w czasie zimy przechodzę horror. Mam bardzo suchą skórę i pęka mi do krwi. Próbowałam już różnych rzeczy ale efekty słabe Będę wdzięczna za pomoc
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 874 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-07, 13:52
Też nie używam, wolę kosmetyki dostępne w większości sklepów. Raz miałam krem - po mamie, bo ją uczuliły - ot, kremik
Kaczka - próbowałaś któregoś z tłustych kremów do pielęgnacji pośladków? Brat (pracuje przy rozładunku i załadunku, strasznie mu mroz poniszczył dłonie) wychwala najprostszą maść cholesterolową. Minus - utrzymuje się chwilę warstewka, więc to nie coś na szybkie smarowanie.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum