toc zwykly kosz na pieluchy, mam i uzylam moze ze 2 razy az do napelnienia. jak dla mnie bez rewelacji. zalegaly mi tam pieluchy, i zapach nie nalezal do najprzyjemniejszych przy oproznianiu...nie lubie chyba takich wynalazkow, a kosz dostalam, bo sama nawet nie mialam go na oku.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-22, 11:39
Polecam woreczki tzw. paklanki (niekoniecznie tej firmy, nazwa się przyjęła ) - jak Zoś czasem zrobił niespodziankę, to do takiego kosza bym za nic nie upchnęła, a w woreczek łatwiej wsunąć bez upaprania wszystkiego.
Z takim koszem zetknęłam się tylko w opiniach - a że przeważały takie, że to zbędny wydatek, więc sobie darowałam
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-23, 07:25
koleżanka ma ale bez rewelacji, cięzko sie dość przekręca worek z pieluchą, co do zapachów... dopuki maluch pije mleko to kupki nie smierdzą a potem... no cóż ja pakuję śmierdzichy w worki jednorazowe,zbieram po zakupach i potem do worka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 12:05
ja nie uzywalam i nie bede uzywala.wole takie male woreczki na brudne pieluchy,jak kosz na pieluszki.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum