Hihi Misiek którejś zimy postanowił zrobic mi niespodziankę i kupił mi penaten (bo miałam cholernie łuszcząca się skórę na twarzy). Wyobraźcie mnie sobie umazaną tym kremem, który za chiny ludowe nie dał sie rozsmarować
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1532 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-20, 14:55
Chyba kupię bambino, najwięcej dobrych opini, myślałam o NIVEA na każdą pogodę, ale wyczytałam że ciężko go rozsmarować podobnie jak Penaten, a wiadomo buźka delikatna, nie można trzeć.
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-07, 10:56
Ja smarowalam synkowi jak byl malutki kremem bambinoi teraz kiedy jest troszke starszy tez mu tym samym smaruje zdaje u niego rezultat jeszcze smarowalam kremem Ziajatez jest dobry bardzo ladnie nawilza skore na buzi
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4112
Profil:
Wysłany: 2009-02-04, 22:28
Izabela napisał/a:
NIVEA na każdą pogodę
ja mam jednak ten krem właśnie i póki co jestem bardzo zadowolona łatwo się rozsmarowuje, potem buźka tak się błyszczy Krzysiowi jakby był brokatem posmarowany
Profil: Imię: Justyna
Im. dziecka: Mikuś i Zuzia BLIŻNIĘTA
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-18, 17:23
polecam krem bambino smarowałam też dzieciom bużki kremem nivea na każda pogodę i też był dobry... z bubchen nie byłam zadowolona no ale kazdy dzieciaczek ma inną cerke...
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-18, 20:37
Głównie Bambino, czasem maść majerankowa (bo akurat mam taką sama wazelina i ekstrakt majeranku i musze ja wykończyć ).
A mąż smaruje buzię małej swoim kremem nivea - tym najzwyklejszym - "bo jemu też tym smarowali"
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum