szczerze powiem z etakiegookreslenia jeszcze nie słyszałam rozumiem ze chodzi o ciemna linią na brzuchu, różnie to bywa. ja ciągle mama, choc zjaśniala nieco. podobno znika w wiekszości przypadków.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-16, 03:05
Asia no bywa i tak bo ale jesli juz sie ja ma to kiedy to schodzi? bo mi rozjasnilo sie to ale jakos nie zniklo jeszcze.
btw. Alicja mamy takie same suwaczki. ba i nawet dzieci podobne troszke no nie? no i urodzily sie niemalze w tym samym dniu
Ostatnio zmieniony przez mloda_mama 2009-07-16, 03:06, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 588 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-09, 14:17
u mnie tez 3 miesiące po, ale mam bardzo widoczną i bardzo ciemną -od pępka do biustu prawie i od pępka w dół też, jednak jakoś mi to nie przeszkadza. lubię swoją kreseczkę
Informacje: Dołączyła 320 dni temu Posty: 24 Skąd: Żywiec
Profil: Imię: Gabriela
Im. dziecka: Kubuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-13, 08:12
Ja jestem 4 miesiace po porodzie i nadal mam ta kreske ale tylko pod pepkiem, u gory juz zanikla. Wydaje mi sie ze zalezy to od typu urody i od karnacji, chociaz moze sie myle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum