Mysle, ze sie u nas mleko szybko przyjmie Z racji tego, ze Niunka nie ma ostatnio apetytu, odpuscila po kilku lyzeczkach tak jak wszystko inne. Przelalam do butelki i widzialam, ze popijala czasem.
Informacje: Dołączyła 368 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-01, 10:39
My też już jesteśmy po pierwszych próbach z krowim mleczkiem i póki co średnio podeszło. Kakao owszem - samo mleko już różnie. Raz na 3 dni Zuzka wieczorem dostaje kakao na krowim mleku przed snem
A próbowałyście rozpuszczać kaszkę w mleku krowim? Czy jak już przechodzicie na krowie, to raczej płatki? Myślę powoli o Kubusiu. Wszelkie nowe pokarmy dotąd przyjmował bez zarzutu, ładnie nam wychodziło. Mleczka trochę się boję, bo Patryk miał z nim przejścia. Myślałam, by na poczatek mieszać mu z modyfikowanym + kaszka, a potem 1 butelka kaszki na modyfikowanym, a druga na krowim.
Patryk lepiej Co około 3 dni je dużą porcję budyniu i nie ma żadnej wysypki. Stary chłop już, więc w najbliższym czasie startujemy z krowim wyłącznie.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-23, 10:02
Laurel, jak Kubus nie mial problemu z zadnymi pokarmami to ja bym probowala z platkami. Po co cudowac z mieszaniem mleka? A co do kaszki to u nas tylko te rozrabiane z woda Ale mysle ze z krowim tez mozna by sprobowac
U nas Franio juz kilka razy kakao na krowim probowal i bylo ok wiec mysle ze dalej nie bedzie problemow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum