Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 878 dni temu Posty: 135 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-10, 19:59
9.06.2010 - 22tydzień
Wylądowałam w szpitalu. Ok. godz 14 zaczęłam mieć intensywne i częste skurcze. Zadzwoniłam do swojego gina, akurat miał dyżur w szpitalu i kazał przyjechać. Na miejscu mnie zbadał, podali kroplówkę z magnezem, potem jeszcze raz usg i badanie szyjki macicy. Na szczęście się nie skraca. Po 5godz byłam w domu.
Dziś cały dzień leżenie, no i faszerowanie się lekami, magnez 3xdziennie po 2 tabletki i luteina 2x po 2tabletki. Boże ile ja się najadłam strachu wczoraj...
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-13, 19:54
LeeLoo napisał/a:
to były bolesne skurcze i po nospie nie przechodziły?
LeeLoo do tej pory brałam magnez, ale tylko jedną tabletke dziennie, jak zaczęły się te skurcze to wzięłam dwie tabletki, ale to one pewnie dużo później zaczęły działać, a ja nie chciałam czekać i dlatego pojechałam do szpitala. Po kroplówce powoli ustały.
Tri napisał/a:
któryś krakowski szpital odwiedzałaś?
Tri pojechałam do siemiradzkiego, stamtąd też mam lekarza prowadzącego.
Go$ napisał/a:
i (najtrudniejsze) nie stresować się
Go$ właśnie to jest najtrudniejsze...
Dziś też miałam jakieś 3delikatne skurcze, które szybko minęły, ale stres przy tym niemiłosierny.
motylek napisał/a:
i oby więcej nie treba było szitala odwiedzać!!!
tak samo powiedziałam lekarzowi w szpitalu, że chce sie tam pojawić dopiero za 4miesiące na porodzie .
Dziewczyny dziękuje Wam bardzo za wsparcie i słowa otuchy!!! Jesteście kochane!!!
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-08, 18:33
Jesteśmy po teście z glukozą...
Nie było tak strasznie, spokojnie dało się wypić, wyniki już sobie na internecie sprawdziłam:
-glukoza na czczo- 4,22,
-glukoza po 1godz- 5,38.
Norma jest do 7,80, także chyba jest ok .
Jutro mamy wizytę, to się dowiem.
Poza tym dużo odpoczywam, objadam się bo mam wilczy apetyt (waga +3,5kg ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum