Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 08:34
O ile dobrze pamiętam, nie karmisz piersią - więc pierwszy okres jest już prawdopodobny. gdyby się bardzo nasilało, pojawiły skrzepy - zgłoś się do lekarza wcześniej, a tak chyba możesz spokojnie czekać do rutynowej kontroli
Ja plamiłam do połowy 5 tygodnia po, gdyby nie przeszło po 6 tyg miałam iść na USG.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-10, 10:26
Kurcze a ja już jestem 12 dobę po cesarce i mam nadal dość obfite krwawienia. Podobno jeśli nie są większe niż krwawienia miesiączkowe to mam się nie niepokoić, ale kazali mi iść do kontroli u gina 4tygodnie po porodzie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 12:43
ja krwawilam jakies 3 tyg:)
potem to juz tylko plamienie kolorem jasnozoltym.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-27, 16:45
LeeLoo - u ciebie dochodzi to, że nie karmisz, karmienie pobudza obkurczanie, więc to tez może trochę przeciągać...
Hm, ale teraz już ok? Patrząc na daty, to już 4 tygodnie
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
LeeLoo Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-10-27, 17:04
Dopiero od trzech dni nie leci ze mnie krew tylko wydzielina podbarwiona na brązowo... Koszmar jakiś, no i mam nadzieję, że krwawienie już nie powróci, aż dopiero miesiączka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum