Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-18, 19:00
Więc nie ma reguły, nie tylko u różnych kobiet różnie, ale i po każdej ciąży może być inaczej. Trzeba się zacząć martwić jak trwa powyżej 6 tygodni, a co do obfitości krwawienia to rozumiem że zmniejszało się z czasem. Były jakieś wyjątki?
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-18, 20:56
Czasem się zdarza, że u niekarmiących pod koniec jest nagle wzrost krwawienia - a to pierwsza miesiączka przychodzi szybciej. Ale oczywiście i tak trzeba iść do lekarza i w USG zobaczyć, co słychać w macicy.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-19, 06:14
U mnie właśnie było tak dziwnie . 6 tg krwawienia potem tydzień spokoju i znowu zaczęło lecieć . Tylko że wtedy to już ze mnie się lało jak z kranu . Pojechałam do lekarza i dostałam jakieś tabletki po których do 2 dni miałam przestać krwawić . I tak też było .
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 865 dni temu Posty: 42 Skąd: okolice nysy
Profil: Imię: marta
Im. dziecka: mariusz
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 08:16
Witam ponownie. Jestem już prawie miesiąc po porodzie i od tygodnia już w ogóle nie krwawiłam. A dziś zauważyłam że znów krwawię. Zawsze takie krwawienie miałam jak dostawałam miesiączkę. Czy to może być już miesiączka czy po prostu w krwawieniu po porodzie była przerwa i teraz wróciło. Jak to było u was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum