Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-05-27, 15:37 krzesełka do jedzenia
Dziewuszki podzielcie się wieściami jakie krzesełka do jedzenia macie dla maluchów?? Tyle tego ze trudno coś wybrac i ceny okropne!!! Na gwałt potrzebuje bo mały tak sie przy jedzeniu na kanapie lub w foteliku, wygina i wierci że wszystko upaćkane, no i te nachylanie sie nad nim wcale mi się nie usmiecha!!!
motylek ja mam drewniane najpierw myslalam o plastikowym ale to zdecydowanie spelnia wiecej rol bo potem mozna rozlozyc i dziecko ma swoje krzeselko i stoliczek, i to nie tylko do jedzenia.Cena przystepna bo tylko 99 zl.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-05-27, 19:06
przeniosłam z pogaduch
my mamy takie krzesełko, ale czy jeszcze czeka na Krzysia, więc niewiele mogę powiedzieć.
Krzesełko dla dzieci w wieku od 6 miesięcy do 3 lat
regulowana wysokość krzesełka
regulowane nachylenie oparcia
zdejmowana podwójna tacka, łatwa do mycia
pasy bezpieczeństwa
kółka z blokadą pozwalające na wygodne przesuwanie
Wymiary całkowite: 70x58x106 cm
Wymiary po złożeniu: 40x58x86 cm
Waga: 9,5 kg
Nośność: 15 kg
fakt, że drogie, ale mam nadzieję, że będę zadowolona.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-26, 12:23
A my mamy takie krzesełko jak Aga . I powiem Wam tyle że został tylko stoliczek bo krzesełko rozpracował mój syn I teraz jak bym miała kupować to coś takiego jak pokazała Madzia
Profil:
Wysłany: 2009-06-26, 20:35
jako, że krzesełko już w użyciu, mogę powiedzieć, że sprawuje się idealnie Mały szczęśliwy, bo wszystko widzi, ja zadowolona. bo go mam naprzeciwko siebie i na dobrej wysokości i karmienie stało się bardzo przyjemne
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 938 dni temu Posty: 11 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-07-28, 11:25
Witam, moja kuzynka kupiła sobie takie z [link usunięty] kwiatek Baby Ono; jest bardzo fajne, dzieciakowi w nim na tyle wygodnie, że w nim sypia, je, bawi się i ogólnie przesiaduje w nim strasznie długo Ja bym kupiła chyba takie prostsze, chociaż się zastanawiam. Było swego czasu na Allegro fajne, ale używane, trochę obite. Myślę, że grunt, żeby krzesełko było wygodne i dla mamy i dla dziecka.
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2009-07-28, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 946 dni temu Posty: 41 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Profil:
Wysłany: 2009-07-28, 20:29
a ja chciałam kupić takie plastikowe rozkładane na stolik i krzesełko, znalazłam na allegro, ale jak tylko puściłam parę z buzi i rodzina się dowiedziała że zamierzam kupić krzesełko dla synusia to za 2 dni miałam przesyłkę pod drzwiami... dobrze że tylko jedną a nie od każdego z osobna no i w efekcie mamy takie jak na zdjęciu - w niebieskim kolorze. Przyznam że spełnia swoje zadanie na tyle że utrzymuje mojego niejadka w jednym miejscu na czas karmienia i o to chodziło
i ja powoli rozgladam się za krzeselkiem, Szymek zaczął 5 miesiąc, rwie sie do siadania ale czy nie za wcześnie na taką pomoc? WIem ze mają regulację oparcia, al emimo wszystko jakos mam opory. Kiedy Wasze bąble zaczely jeść z siedząc na krzesełku?
Profil:
Wysłany: 2009-09-09, 20:20
Krzysia zaczęłam sadzać w krzesełku na przełomie 5/6 miesiąca.
ale to dziecko wyznacza odpowiedni czas. jeśli Szymek rwie się do siadania, to myślę, że można spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum