Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-08-13, 20:40
Madzia81 napisał/a:
1 - Drugi i trzeci rok życia dziecka Eisenberga - wszystko jest opisane: rozwój z podziałem na miesiące, dieta, pielęgnacja, choroby, bezpieczeństwo itd.
ja mam 1szy rok zycia dziecka i dla mnie to byla biblia. Mama mi proponowala 2 i 3 rok ale odmowilam,ale moze jednak warto? Polecasz Madzia?
gry i zabawy mamy (Cieslak) i w sumie dopiero teraz korzystam,bo dla takich maluszkow ponizej roku to zbyt wielu ciekawych zabaw tam nie znalazlam.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-14, 19:53
Ja mam "W oczekiwaniu na dziecko" i bardzo jestem z tej ksiazki zadowolona, wiele sie z niej dowiedzialam, dwie nastepne czesci tez mam i na pewno przeczytam.
Od meza dostalam "Ciezarowka przez 9 miesiecy", napisana z humorem, pol zartem pol serio, ale bardzo fajna, duga czesc "Dzieciozmagania" tez mi kupil.
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem na temat pielęgnacji i opieki nad naszym dzieckiem. My nic nie wiemy Nie wiemy jak pomóc dziecko gdyby mu się coś działo, jak go ratować itp
Przeglądałam książki, które pokazywałyście i mam pytanie, czy warto kupić tą PIERWSZY ROK ŻYCIA DZIECKA?
Mam ten poradnik o ciąży i jestem zadowolona, a Wy co sądzicie? Warto?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-18, 11:59
Myśle, że warto ja mam, "pierwszy rok zycia dziecka miesiąc po miesiącu" i jestem zadowolona
wiele rzeczy się robi instynktownie, ale po wiele zaglądam
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem na temat pielęgnacji i opieki nad naszym dzieckiem. My nic nie wiemy Nie wiemy jak pomóc dziecko gdyby mu się coś działo, jak go ratować itp
Przeglądałam książki, które pokazywałyście i mam pytanie, czy warto kupić tą PIERWSZY ROK ŻYCIA DZIECKA?
Mam ten poradnik o ciąży i jestem zadowolona, a Wy co sądzicie? Warto?
w końcu nie kupiłam tej książki, ale przez ostatnie miesiące ciąży namiętnie czytalam gazety skierowane do przyszłym mam. Bardzo się przydały informacje w nich zawarte. Czesto do nich wracałam.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1882
Wysłany: 2011-03-18, 19:28
ja nie mam tutaj jak kupić poradnika po polsku może macie jakiś naprawdę dobry to poprosiłabym mamę, żeby mi przysłała... tylko proszę o jakąś sprawdzoną pozycję
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Wysłany: 2011-03-21, 00:05
Sabina napisał/a:
czy warto kupić tą PIERWSZY ROK ŻYCIA DZIECKA?
jak juz pisalam,maz sie smial ze to moja biblia Moim zdaniem warto,nie jeden raz zagladalam do niej jak mialam jakis "problem" i zawsze znalazlam odpowiedz.
Mam tez "drugi rok zycia dziecka" ale z braku czasu nie zagladam do niej az tak czesto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum