Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 436 dni temu Posty: 2190
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-24, 21:49
angik1683 napisał/a:
Sabina napisał/a:
czy warto kupić tą PIERWSZY ROK ŻYCIA DZIECKA?
jak juz pisalam,maz sie smial ze to moja biblia Moim zdaniem warto,nie jeden raz zagladalam do niej jak mialam jakis "problem" i zawsze znalazlam odpowiedz.
Mam tez "drugi rok zycia dziecka" ale z braku czasu nie zagladam do niej az tak czesto.
kupiłam sobie w pdfie i dzięki temu nie muszę mamy prosić, żeby mi gdzieś znalazła i na przesyłkę też nie muszę czekać
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 368 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-05-23, 09:31
Ja aby co nieco poczytać i przygotować się do roli rodzica czytałam i nadal czytam:
- "Twoja ciąża tydzień po tygodniu"
- " Nasze dziecko"
- " Jak żywić niemowlęta i małe dzieci"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 209 dni temu Posty: 342
Wysłany: 2011-10-29, 18:33
tak kochana ale powiem ci ze warto ja przeczytac przed samym rozwiazaniem bardzo fajne rzeczy ta ,,baba,, pisze i powiem ci ze wiele mi pomogla, jak np odroznic placz malego, jak ustabilizowac mu dzien sen itp. ja czytalam tez gazete ,,bede mama,,
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-30, 08:06
Ja pozyczylam od kuzynki "Ciąża i poród" dr med. Thomasa Villingera i tez wiele ciekawych rzeczy tam wyczytałam. Do tego kupowałam "M jak mama", ale po jakims czasie zorientowałam sie ze tematy powtarzaja co jakis czas tylko inaczej ubrane w slowa Ale dla mnie i tak bylo warto
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Wysłany: 2011-10-30, 10:34
Ja mam:
Ciąża - 40 kolejnych tygodni - (najbardziej ją lubię)
Ciąża w pytaniach i odpowiedziach. Ciąża - Przewodnik po dziewięciu najwazniejszych miesiącach w życiu kobiety Ciąża - Poradnik dla rodziców
Z kazdej z nich można coś ciekawego wyczytać.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum