Ja kupiłam 360 st., ale dla Kubusia chyba jeszcze za wcześnie, na razie załapał zwykły niekapek tommiego. Mogę powiedzieć, że bardzo fajny, super szczelny. 360 czeka aż mały do niego dorośnie
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-27, 10:29
no jak jakie dziury na około kubka są dziurki przecież , bo przecież przez cos się pije to one mnie przeraziły bo już sobie wyobrażam jakk junior zaciagnął herbaty i kaszle
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-27, 16:35
Początkowo dla młodego 360 był rewelacją, ale zaczął się nim bawić. Ciągnął herbatę i wypluwał na siebie Poszedł na razie w odstawkę. Jedziemy na butli dalej albo na zwykłym niekapku canpola.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-29, 21:58
My mamy niekapek Aventa, uczymy się z niego pić. Wiki jak go dorwie to ostrzy sobie na ustniku zęby, jest przeszczęśliwa i nie chce oddac. Muszę jej trzymać rączki, zeby się napila a nie pozerała kubek jak potwór jakiś.
Troche nie wiem czemu, ale tam jest taka malutka dziureczka i czasami nam przez nią chlupnie na twarz albo do nosa. Chyba Wiki robi bąbelki.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-24, 17:28
kashira, Ja na razie nic takiego nie kupowałam ... Marysia przy butelce miała takie uchwyty i za nie trzymała a że zaczęła je brać do buzi to je zdjęłam i sama dana buteleczkę ładnie trzyma choć nie powiem na pewno w taki kubeczek się zaopatrzę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 200 Skąd: okolice częstochowy
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-24, 21:34
kashira, my mamy taki kubeczek, polecam go, jest naprawde fajny, przetestowałam wcześniej 2 inne, Milenka szybko nauczyła się z niego pić choć woli jak ja go trzymam.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-23, 00:23
kupiłam mojej dzisiaj niekapek 360 stopni ( w końcu za chwilę będzie mieć roczek), ale jakoś mi samej ciężko się z niego ssie, wydaje mi się ze to trudniejsze niż ze zwykłego kubeczka a takiego wynalazku mi się zachciało
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-19, 12:51
U nas niekapek lezy w szafce a jak juz wyciagne to sluzy jedynie do zabawy Za to Franek uwielbia pic z naszych kubkow wiec podaje mu herbatke z normalnego kubka i radzi sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum