Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 07:49
angik piękna ja to ciagle zmieniam zdanie, bo podoba mi sie zarówno styl nowoczesny, szczególnie w takim wydaniu jak tu wkleiłaś, jak i bardziej tradycyjny, np. angielski
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 550 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2012-03-14, 07:49
angik1683, Ale u was troche inne ustawienie musiło by być ? chyba?
A nie maciem u siebie "fachowców" którzy wam zrobią? My sami z M jeżdziliśmy do Łomży do sklepu z płytami i sami wybieraliśmy faktóre kolor i inne.
Może wystarczy pokazać, to fotkie i tako wam zrobią
Bo jest boska
Ja bezdiemy przezuczać kuchnie do gadreroby to bedzie seledynowo-fioletowa
O, już jest Piękna. Może utniecie koszty w innych miejscach i się uda? Ja, jak juz się na coś napalę, staram się nie odpuszczać. No ale wiadomo, pewnych rzeczy nie przeskoczysz.
Swoją drogą, bardzo lubię połączenie biali z fioletem - tak planuję urządzić sypialnię i małżeńską łazienkę, tak że trafiłaś celnie w mój gust
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 09:36
angik1683, niestety kuchania która pokazujesz jest dokłądnie w moim stylu i właśnie fioletowa albo biała ale finanse nie pozwalają na takie szaleństwo zreszta nawet gdyby było mnie na dzień dzisiejszy stać to moge sobie pomarzyc bo będziemy mieszkac w domu z teściowa a wiadomo jak to starsze osoby stekała by że paskudne że ślady ciągle będa na meblach kto to będzie czyszcic itp więc musze jeszcze troche poczekac no chyba że wyprowadzimy sie do mnie to co innego ale mój I średnio ma ochote w niemczech mieszkac
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 11:28
angik no no ogromna, przestronna ja bym tylko kolor jak dla siebie to zmieniła bo jakos fiolet mnie razi po oczach ale ogólnie kuchnia marzeń a marzenia wiadomo cene swoja maja
Piękna.
Ja chciałam na wysoki połysk meble ale kolor limonka.
Niestety jak zobaczyłam jak strasznie się to rysuje zrezygnowałam
Nawet rozsypany cukier jak przejedziesz ściereczką rysuje meble
Ale ta jest piękna!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum