Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-29, 10:08
oj ja też chcialam wyspę ale miejsca brak za wąska kuchnia, najpierw chcielismy w takim starodawnym stylu, drewno itp ale potem M. chciał lodówkę z możliwością chłodzenia napoji więc nijak by to sie miało do takiej kuchni więc poszliśmy na nowość. Mogłam pokusić się o trocę wicej szafek ale chciałam prosto bez ścisku.
Z tych zdjęc tutaj to 2 mi sie podoba bardzo
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-29, 13:18
Ala to kupiliscie juz mieszkanko czy jak??? bo widzę że teraz takimi sprawami żyjesz?? tam łazienka, tu kuchnia... co do skosów dobry pomysł i da si fajnie zrobić
nie, nie kupiliśmy. Wygospodarujemy sobie piętro w domu ojca. Osobne wejście, kuchnia lazienka. Przyzna, ze kamień spadł mi z serca, ze nie musimy pakować się w 30 letni kredyt
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1260 dni temu Posty: 1035 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-29, 22:53
Mi też bardzo się podoba taka wyspa w kuchni, ale na razie nie mam na to szans. Kuchenkę mam maleńką, że nawet dla nas mało miejsca. Mam nadzieję, że w naszym wymarzonym domku takowa będzie.
raczej standardowa - wogóle pomysłów mi brakuje. Przeglądam katalogi i jakbym nie miała się decydować to z pewnością sporo by mi się podobało. Ale jak juz trzeba podjąc decyzję, to nagle nic mi się nie podoba
120 metrów (ale ze skosami), nei wiem jeszcze bo dopiero musimy wstawić ściany. Ale chyba kuchnia z salonem, 3 nieduże sypialnie, łazienka z kibelkiem i mały skladzik. Jak rozpracujemy program komputerowy do rozplanowania poddasza to dopiero się okaże ile czego będzie.
a co powiecie o takim połączeniu kolorystycznym?
Przyznam, że chodzi mi po głowie już od dłuzszego czasu. Jasne meble + błękitne (nie jestem pewna odcienia jeszcze) płytki
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2010-12-02, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum