Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 579 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-02, 21:29 Laktator
Hejka:)
Mam pytanko,jakich używacie czy używałyście laktatorów???
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-11-03, 21:37
Ja tez mialam reczny Aventu,ale jak na poczatku non stop sciagalam pokram i dawalam malemu swoje mleko z butli to marzyl mi sie elektryczny - malo sie odciskow nie dorobilam
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 872 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 13:30
Medela elektroniczna - poleciła mi koleżanka, która sie nią przy 2ce dzieci wspomagała.
No i o ile wiem, tylko do niej można dokupić dodatkowe lejki o większej średnicy, co u mnie było koniecznością. Troche buczy, ale jak sie przykryje ją złożoną pieluszką... Zresztą Zosi to nie przeszkadzało
Używałam przez niecały rok, odciągałam w pracy.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-05, 13:35
ja kupiłam tylko po to żeby w razie nadprodukcji ściągnąć tyle żeby ulge poczuć i do zapalenia nie dopuścići ciągle mam nadzieje że dzieć będzie chciał cyca a nie butelke
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-12, 13:44
kurde już sama nie wiem brac ten laktator na porodówkę czy dopiero jak wyjdę do domu to w razie w... stosować...koleżanka twierdzi że od razu jak sie urodzi to przez pierwsze dni nie ma aż tyle mleka żeby ciągnąć już laktator na porodówkę?????
co myślicie bo ja zielona jestem ale zapalenie piersi i zastoje mnie przerażają
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2010-12-13, 17:32
trochę się nam tematy zdublowały. tuaj piszmy o laktatorach samych w sobie. o odciąganiu mamy odrębny temat, do którego przeniosłam kilka Waszych ostatnich postów http://bejbi.net/odciaganie-pokarmu-vt208.htm
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-13, 13:02
a mi położna kazała nie brać, bo w pierwszych dniach zwykle jest mało pokarmu, ale tyle dziecku wystarcza
ale kupiłam ręczny tommee tippee - calkiem fajnie wygląda i nie trzeba pompować tylko rączką się manewruje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum