Dumam nad kolorem w łazience. W Polskich lazienkach góruja beże, błękity. Wolałabym coś oryginalniejszego, jednak jedno z przedstawionych przeze mnie zdjęć jest typowo bezowe - mimo wszytsko ujęło mnie ciepłem jakie od niego bije.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 812 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-25, 15:40
To pierwsze jest cudne...
Takie ciepło od niej bije...
Miałam podobną wizję łazienki, ale na razie wstrzymaliśmy się z całkowitym wykończeniem jej, bo kasy chwilowo brak.
Ale mamy taką samą wannę.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2010-11-25, 22:20
a mi się ta limonka podoba taka inna i chyba gdybym mogła zmieniać sobie teraz łazienkę, to zdecydowałabym się na właśnie takie bardziej oryginalne kolory i umeblowanie.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-26, 08:36
no ja własnie jestem w trakcie remontu lazienki chciałabym aby to nasza była robiona ale puki co kasy brak więc zdecydowalismy że ta na górze będzie odnawiana przez siostre i dziadka a my się troche dolożymy bo jeszcze jakiś czas jej poużywamy, nie mówiąc o robociźnie
No i co mam powiedzieć: będzie piaskowa czytaj beżowa - kafelki akurat ja wybierałam no i bedzie narożna wanna też mój pomysł, a przez to wiele komplikacji bo trzeba było całą hydraulikę przenosić i elektrykę zmieniać M. to ściekał sie na mnie ze hej...
No i powiem jedna mega pieniędzy idzie na łazienkę na te podstawowe pierdoły o dodatkach nie wspomnę
jesli chodzi o tą limonkowa to dodatki robia przede wszystkim swoje a pierwsza ma klimat(pewnie strasznie droga) no ale ta podłoga drewniana w łazience
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1264 dni temu Posty: 2163
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-03, 20:52
Moja jest ohydna, płytki nie dość że paskudne (takie jasno niebieskie takie nijakie) to krzywo położone... teściowa wybierała... ale mamy w planach remont i poprawę otoczenia.
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-03, 21:11
Kamyczek, ja też miałam koszmarną łazienkę, ale co się dziwić jak nie było w niej remontu prawie 30 lat... płytek to już nie mogłam domyć, a na podłodze było lastryko, koszmar. Robiliśmy remont mieszkania w międzyczasie, nawet dwa, ale zawsze na łazienkę brakowało kasy, odkładało się na później i w końcu w tym roku się za nią wzięliśmy. Teraz jak tam wchodzę, to mimowolnie się uśmiecham, w porównaniu ze starą łazienką, ta jest po prostu cudna a wymienialiśmy WSZYSTKO
Miałam podobnie - jak weszłam do nowego domu to za pierwszym razem makabra!
Po prostu strach się myć.
Teraz mam nową wanienkę, prysznic, kafelki. No cudo.
Z tym, że ja preferuję kolory relaksu więc wybrałam beże i brązy....
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 840 dni temu Posty: 2580 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-15, 12:56
kjujiczek, jakbym czytała o sobie
mieszkanie ogernelismy i została łazienka, była ochydna, ale z kaski weselnej ogarneliśmy, ale jeszcze brakuje swiatła nad umywalka, wieszaczków i takich tam drobiazgów, jak dopracuję to też pokarze, no i kolory braz-beż, teraz chyba najbardziej naczasie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 1050 dni temu Posty: 1336 Skąd: Z Przedszkolandii
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2010-12-26, 19:18
Ja mam właśnie takie hmmm takie białe z szarawymi mazami połączone z niebieskim Uwielbiam niebieskie łazienki A niebieskie kafelki przy wannie są wspaniałe Powodują, że woda w wannie ma kolor jak ta w basenach z wakacyjnych katalogów:)
w tym co właśnie wynajmujemy to ułoooo Tragiczna ta łazienka
Na szczęście już nie długo Gramy z połowkiem w Scrable, zapisujemy punkty i kto będzie miał więcej (podliczamy jutro wieczorem) kąpie się jako pierwszy na nowym mieszkanku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum