Patryk uwielbiał, a Kubuś wierci się i niecierpliwi Zasnął może ze dwa razy, już nawet nie marzę, że będzie tam normalnie usypiał. Co do wibracji, świetny wynalazek
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-24, 20:10
Ewelcia sliczny wzorek Mam nadzieje ze jak najdluzej posluzy
Co do wibracji, to my nie uzywamy, w kolysce byly i Franek nie polubil wiec do bujaka nawet baterii nie wkladalam
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-10-30, 13:49
Świetne te leżaczki. Ja już niestety od dawna mam. Pokażę Wam fotkę jak zrobię. Narazie jest w pudle na strychu. A piszę niestety bo nie jest jakiś szczególnie ładny ale jest i już nie będziemy kombinować. Błękitno beżowy
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-14, 12:00
Mam podobny do tego pierwszego ( tylko kolor nie taki ładny ) i jest bardzo fajny i solidny No i wystarczy na dłużej, szwagierka ma taki z Fisher Price i jest o wiele mniej wytrzymały i tylko do 9 kg Jedyne z czego jestem niezadowolona to zapięcie ale da się przezyć. A no i ten pierwszy można ustawić stabilnie w pozycji bardziej leżącej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-14, 12:20
tak, dzisiaj, chodzi mi o ten różowy ma identyczny kształt jak nasz, zresztą chyba na poprzedniej stronce jest
A no zerknełam na ten wyżej i faktycznie bardziej podobny do mojego, ale ogólnie to wszystkie trzy maj,ą taką samą konstrukcję, różnia się kolorkami i dodatkami tylko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum