Ceny również ładne jak same leżaczki . Wzięłam ten skromniejszy 169zł. Stwierdziliśmy z mężem,że całe becikowe przeznaczymy na Basię, na rzeczy, których normalnie nie kupilibyśmy.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-01, 08:54
Mamy taki sam z FP tylko chyba wzorek inny. Ale ogólnie budową ten sam.
Daliśmy 90 zł za używany w komisie w Poznaniu
Małą raz wsadziliśmy ale ona taka drobniutka, że na razie chyba odpuścimy
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-01, 18:38 Re: Leżaczki, bujaczki
dobry wybór bo ja zamówiłam z welurowego materiału co prawda sliczny ale mały ulewał i masakra z czyszczeniem a ten twój dobrze się czyścic będzie w razie ble Basi napewno sie spodoba
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-09-01, 18:46
Karoll, bardzo fajny i napewno wam dlugo posluzy,bo jednak co fishera to fishera - drogie ale warto.
Ja mialam taki tani,kupiony na ebay'u i dlugo maly z niego nie korzystal,bo siedzonko bylo zle wyprofilowane i mu niewygodnie bylo. Przy kolejnym dziecku napewno kupie porzadniejszy.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-09-04, 23:38
Madzia81, ale wy chyba taka fajna kolyske mieliscie? Ta kolyska to chyba jeszcze lepsze cudo tyle,ze tez na krocej bo jak maluch juz chce sie do siadania dzwigac to lezaczek lepszy.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1264 dni temu Posty: 2163
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-05, 10:58
My przy Majce mieliśmy pożyczony teraz kupiliśmy też Fisher Prica ale ten co się przekłada na krzesełko. Jestem zachwycona już się nie mogę doczekać aż dzidzie do niego wsadzę.
Profil:
Wysłany: 2011-09-06, 23:00
angik1683 napisał/a:
Madzia81, ale wy chyba taka fajna kolyske mieliscie?
tak, ale kołyski nie za bardzo można było przenosić, ona stała cały czas w jednym miejscu, a bujaczek to postawisz wszędzie, przy myciu naczyń, w łazience itd. i malucha masz cały czas na oku
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-07, 07:31
Karoll, super jest, moj Maly uwielia w nim siedziec. Mamy nawet taka hustawke ktora sama buja ale Maly i tak woli ten Jest wyogodny i na dlugo Basi posluzy, bo pozniej mozna zrobic z niego fotelik bujany
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-17, 12:12
Spodobał mi się ten leżaczek. I tu mam pytanie, takie jak w temacie o matach edukacyjnych: do którego miesiąca Wasze dzieciaczki chciały leżeć/siedzieć w leżaczkach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum