Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 141 dni temu Posty: 5
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Malwinka
Wysłany: 2012-01-08, 12:33
Karoll napisał/a:
Przy szczepieniu lekarka powiedziała,ze już czas by kłaść małą na brzuszku. Basia miała wtedy ok 8 tygodni. Powiedziałam jej,że kładę ją tak raz, dwa razy dziennie od początku. Spojrzała na mnie zdziwiona, ale nic nie powiedziała. Teraz byłam z córą na usg bioderek, lekarz stwierdził,że wszystko w porządku, jednak profilaktycznie mam ją jak najczęściej kłaść na brzuszku.
Zdziwiła mnie wypowiedź odnośnie lekarki
ja na brzuszku już w szpitalu kladłam zresztą jak większość dziewczyn, które wtedy ze mną rodzily.
mała szybko to polubiła, teraz już sama próbuje przekręcaś się na brzuszek, jeszcze trochę niezdarnie ale czasami sie uda
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 875 dni temu Posty: 1927 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-08, 20:42
moja córcia jednak nie polubiła tego, na początku jeszcze trzymała rączki przy sobie i jakoś szło, przez jakiś czas ładnie trzymała główkę, a teraz rozkłada ręce jak na krzyżu i płacze bo główkę podnieść ciężko w takiej pozycji. Wiem że jest wystarczająco silna żeby to zrobić ale tak jakos z tymi rękami sie uparła i tylko na boki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum