Zanim kupicie łożeczko z szuflada sprawdx czy bedzie przy nim swobodny dostep dla stóp. Czasem jets tak ze cięzko stanąc przy łożeczku bo szuflada blokuje. Ale łozeczko sliczne
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-05-23, 19:56
mam to samo łóżeczko, tylko jasne drewno. mi się osobiście bardzo podoba i szuflada wcale nie przeszkadza, a jest bardzo pożyteczna, tak więc zakup trafiony
Jako ze dzis w pogaduchach przewinal sie temat lozeczek, zaczelam troche ogladac. To jest b. ladne, z materacykiem kokos pianka gryka, wyjmowane szczebelki, tylko ze nie ma nic napisanego o regulacji poziomow, lozeczko moze miec jeden poziom? No to po co wtedy te wyjmowane szczebelki?
Co do ceny, to cos nie tak bo ja je widze z materacykiem za niecale 300 zl, bez za ok. 200, za co oni ci 1000 zl. powiedzieli? Ponad tysiac, to ono kosztuje w komplecie z meblami, szafa, komoda i chyba przewijak, przed sekunka patrzylam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum