Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 840 dni temu Posty: 2580 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-21, 08:55
Moje łóżeczko w ogóle nie ma wyższego poziomu, ale ma tą dziure na suwak
Stoi teraz w salonie i Olena ma domek, wchodzi, wychodzi i tak cały dzień.
Myślę teraz nad zamianą łóżeczka w sypialni, żeby spala w turystycznym. Strasznie sie wierci w nocy i obija, ochraniacze nie pomagają
Chyba rozmontuje normalne, przerzuce materac i zobaczymy.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 391 dni temu Posty: 146
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Bogusia
Wysłany: 2011-11-21, 13:38
górny poziom jest podwieszany i można nim bujać ale to akurat jest u nas plus bo mała lubi jak ją bujam i wtedy szybko zasypia. bok jest otwierany ale u mojej bratanicy to nie zdało egzaminu bo nie chciała tamtędy wychodzić tylko się nauczyła górą wyskakiwać na łóżko.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 16:38
sliczniutkie
szkoda ze ja kupiłam drewniane a teraz stoi w altance, szkoda pieniędzy było tylko bo turystyczne bardziej sie sprawdziło u nas no i junior łepetyny nie obija i nie ma co obgryzać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 209 dni temu Posty: 342
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 16:42
Aniusia, ja wlasnie chcialam drewniane, bo takie sliczne byly, ale kumpele mi odradzily od poczatku i za ich rada zakupilam turystyczne i tez jestem mega zadowolona
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 16:50
malutka-iwona, Ale fajne tak czasami sobie myślę że szkoda że ja przy naszym kojcu wszak używanym nie mam takiego suwaczka jak przy tym którego zdjęcie wkleiłaś
a co o tym zadcydowało ? o takim wyborze ? podobaja Ci sie ? czy czesto podrozujecie ? moja przyjaciołka ma takie. I sobie chwali
Bardzo ladne. I fajna cena.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 1260 dni temu Posty: 1035 Skąd: Wejherowo
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Karo, Nikodem
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 17:13
LadyBlack napisał/a:
a co o tym zadcydowało ? o takim wyborze ? podobaja Ci sie ? czy czesto podrozujecie ?
Mało podróżujemy, ale bardzo mi się podoba.
Znajoma ma takie dla dwójki swoich dzieciaczków i jest bardzo zadowolona.
Dodatkowe plusy:
-zawsze mogę wstawić go do salonu, by służył do zabawy
-maluch nie obija się o szczebelki
-turystyczne jest niższe ( a pamiętam jaki miałam problem z wyciąganiem Karoliny z drewnianego)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 209 dni temu Posty: 342
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 17:33
LadyBlack, mowily ze dziecko nozki miedzy szczebelki wklada, obija sie o nie, obgryza itp generalnie ja jestem zadwowolona z wybory spokojnie moge malego zostawic i wiem ze jak sie np przewroci w lozeczku to sie nie poobija bo jest siateczka, bo te ochrony na lozeczka dreniane zazwyczaj dziecko poobrywa ale mi sie strasznie podobaja drewniame takie slodziakowe
malutka-iwona, wydaje mi się, że mamy łóżeczka z tej samej firmy Ja jestem zadowolona - Mała bawi się w nim (obecnie juz tylko czasem), ale bardzo je lubi
Mam nadzieję, że bedzie Wam dobrze służyć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-23, 09:49
Iwonka, bardzo ladne i nie bedzie sie tak brudzilo
My tez mamy turystyczne Graco i powiem szczerze ma swoje plusy i minusy. Jest mobilne, miekkie ale tez malo stabilne i materac pozostawia wg mnie wiele o zyczenia Teraz jak Franek wstaje w lozeczku to boje sie o jego stopy bo materac nie jest sztywny a lozeczko caly czas sie rusza na boki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum