Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-22, 18:42
Tak jak pisałam w pierwszych zakupach, dzisiaj zamówiłam już łóżeczko, niech sobie leży:
Cały zestaw zawiera oprócz łóżeczka: poszewkę na kołderkę 120x90+wypełnienie, poszewkę na podusię 40x60+wypełnienie, ochraniacz na szczebelki 180x20, baldachim 140x160+stelaż, materacyk gryczano-piankowy, ceratka pod materac, przybornik 60x60. Cena z przesyłką 440zł. A pościel wybrałam taką:
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-22, 18:52
Dzięki Kamyczku Byłam napalona na Radka VII, ale wszystko to co jest w tym zestawie razem z łóżeczkiem klupśa z szufladą wyniosłoby mnie około 700zł. Więc jak zobaczyłam ten zestaw to się długo nie zastanawiałam
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-22, 19:37
Jak na górnym sosna. Fakt chciałam trochę ciemniejsze, ale co tam sosna też jest spoko, a szwagierka mówiła mi, że nie ma co się spuszczać z kasą na łóżeczko, bo i tak po 3latach często nie dożywa drugiego dziecka
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-04-22, 21:29
LeeLoo napisał/a:
po 3latach często nie dożywa drugiego dziecka
a ja właśnie się tak nad tym zastanawiam, bo póki co nasze nie jest ani trochę zniszczone. Krzyś ani go nie pogryzł, ani nic nie poodrywał, jest w idealnym stanie. zobaczymy jak będzie dalej
pościel jest śliczna
szuflada jak dla mnie - fajna rzecz
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-22, 21:49
Nasze ma urwaną szufladę (śrunki 3 mm nie wytrzymały paczki pampków ), wyłamane szczebelki i troszkę otarć, bo Zosia bujając się nie zważała na to, że stuka w ścianę... Ale to trzeba się przyjrzeć ( w sumie ściana wygląda gorzej ), funkcjonalność ma pełną
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 692 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-12, 11:14
Ja jestem zakochana w tym łóżeczku Tutaj akurat wstawiłam łóżeczko bez szuflady ale oczywiscie sa i takie z szuflada.
W sumie w całym zestawie tych mebli
P.S.
Taaa wiem postrzelona jestem
Dziecka nie mam ale lozeczko juz upatrzylam haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum