Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2008-09-29, 17:48 Łóżeczko dla dziecka
Dziewczyny może któraś z Was wie coś na temat łóżeczek firmy Klupś?Jest ich bardzo dużo na allegro. I mam już taki "swój" model. Tylko naczytałam się różnych opinii i jestem w kropce.
Na pewno chcemy tradycyjne drewniane łóżeczko. Ale: z szufladą czy bez? chodzi głównie o to, czy jak łóżeczko będzie miało szufladę, to czy nie będzie trudniej się przy nim stawało? nie będzie przecież miejsca na stopy. Jakie Wy macie albo planujecie mieć?
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2119
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-30, 10:17
Madzia81, Ineska od brata miała takie łożeczko , że na dole była wysuwana szuflada na całej długości i Iza zawsze tam miała pochowane pieluchy zamiast trzymac w opakowaniu były ładnie ułozone
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-03, 17:16
a do mnie właśnie dzis przyjechało drewniane łożeczko i to właśnie firmy Klupś ale bez szuflady chciałam, no coż niedługo sie przekonamy czy sie sprawdzi ogólnie jestem zadowolona z zakupu!!!
Ja z kolei jestem za łożeczkiem i z przykrywaną szufladą, i płozami kołyskowymi, które można blokować, gdy kołysac nie chcemy. Tez firmy klupuś.
Kłopot mam z kolei z pościelą. Standardowe łozeczko ma wymiary 120X90, jaka pościel kupować? też 120X90 czy 135X100. Doradźcie doswiadczone mamy proszę.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-04-02, 08:03
My wybralismy lozeczko przerabiane na lozko,cenowo nie roznia sie one za bardzo od zwyklych lozeczek,a my mamy spokoj na kilka kolejnych lat i nie bedziemy musieli sie martwic o lozko dla dzidzi kiedy juz z lozeczka wyrosnie .
Standardowo 3 poziomy wysokosci
Śliczne lozeczko i praktyczne, Ala lepiej kupuj wieksza z doswiadczenia wiem jak bardzo dzieci sie wierca jak juz maja po 5-6 miesiecy i wtedy wieksze jest praktyczniejsza.
Nasze już stoi i się wietrzy. zdecydowaliśmy się na standardowe łozeczko 120, bo pokój mamy mały - choć długo zastanawialiśmy się czy nie wziać właśnie przerabianego na łozko. Ostatecznie zdecydowalismy się na mniejsze, które i tak pewnie przezz skoki i wygibasy modego szykbo zacznie sie gibac
nasze łozeczko juz stoi i czeka na nowego lokatora Póki co pokój oceaniczny bedzie stal pusty, póki mlody będzie maleńki spac będziemy w naszym pokoju. dzis kupiłam karuzelę do łozeczka i jestem z niej bardzo zadowolona Trochę mało chłopieca, ale co tam
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-04-25, 12:53
Ala łóżeczko super a karuzela śliczna Jest na pewno lepsza od mojej bo ja mam plastikowe zabawki a u Ciebie widzę że pluszowe . I przybornik na łóżeczko super muszę pomyśleć o takim czymś bo nie mam .
Na allegro trzydzieści kilka zł, a karuzela to jedyna rzecz na która nie poskąpiłam kasy. Pościel i kocyki mam raczej tańsze, więc poszalalam przy karuzeli:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum