Dziewczyny może któraś z Was wie coś na temat łóżeczek firmy Klupś?Jest ich bardzo dużo na allegro. I mam już taki "swój" model. Tylko naczytałam się różnych opinii i jestem w kropce.
Na pewno chcemy tradycyjne drewniane łóżeczko. Ale: z szufladą czy bez? chodzi głównie o to, czy jak łóżeczko będzie miało szufladę, to czy nie będzie trudniej się przy nim stawało? nie będzie przecież miejsca na stopy. Jakie Wy macie albo planujecie mieć?
Madzia81, Ineska od brata miała takie łożeczko , że na dole była wysuwana szuflada na całej długości i Iza zawsze tam miała pochowane pieluchy zamiast trzymac w opakowaniu były ładnie ułozone
a do mnie właśnie dzis przyjechało drewniane łożeczko i to właśnie firmy Klupś ale bez szuflady chciałam, no coż niedługo sie przekonamy czy sie sprawdzi ogólnie jestem zadowolona z zakupu!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum