Bralyscie? Bierzecie? Mi lekarz zalecil lykac, na nudnosci i rozdraznienie, ktore mnie nie omija niestety. Tylko nie spytalam do kiedy mam ten magnez brac i ile razy na dzien, wiec lykam raz, rano po sniadaniu.
W aptece polecono mi ten, ze wzgledu na szybkie wchlanianie.
Madzia mi odradzali ten magnez bo nie jest on odpowiedni dla kobiet w ciąży. Brałam Magne-B6 3x2 tabletki.
Brałam od 24 tygodnia prawie do końca ciąży, bo mi się brzucho stawiał dość wcześnie. Magnez ma zapobiec skurczom macicy, skurczom łydek, więc myślę że póki go bierzesz, to jest ok
Dla kobiet w ciąży wiem że jest jeszcze Maglek i Asmag. Wszystkie pozostałe nie są przeznaczone dla kobiet w ciąży. Tak mi mówił lekarz ginekolog i położne, więc im wierzę A panie w aptece już nie raz się pomyliły
A mi go wlasnie dala "pani" w aptece, powiedzialam, ze jestem w ciazy. hmm
w sumie to juz nie wiem czy go brac czy odstawic, bo teraz mam brac witaminy dla kobiet w ciazy, wiec chyba sobie go odpuszczam. i tak jak drazliwa bylam tak jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum