Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-24, 17:27
ewelcia1987, rozumiem Cie, mialam podobnie
A kumpelka ktora rodzila 3 dni po mnie ostatnio mnie zabila - wyobrazcie sobie ze ona pomalowala sie do porodu Polozna ostrzegala ze nic po makijazu nie zostanie a ona ze sie przekonamy Dodam tylko ze jest makijazystka i ma bzika na tym punkcie Make up porodowy oczywiscie przetrwal
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 368 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 15:25
kashira napisał/a:
A kumpelka ktora rodzila 3 dni po mnie ostatnio mnie zabila - wyobrazcie sobie ze ona pomalowala sie do porodu Polozna ostrzegala ze nic po makijazu nie zostanie a ona ze sie przekonamy Dodam tylko ze jest makijazystka i ma bzika na tym punkcie Make up porodowy oczywiscie przetrwal
Chciałabym to zobaczyć Rozbroiłaś mnie....
A swoją drogą, można mieć umalowane paznokcie u stóp do porodu? Kiedyś słyszałam, że każą zmywać, bo jak coś się dzieje, to po paznokciach widzą.
Tak ja też słyszałam że nie wolno malować no bo po pazurkach sprawdzają bodajże czy z dotlenieniem wszystko ok
Profil:
Wysłany: 2012-02-24, 13:25
Na palec zakłda sie pulsoksymetr,to urządzenie,które bada nasycenie krwi tlenem, w prawidłowym odczycie przeszkadza tylko baaaaardzo ciemny lakier na paznokciach oraz tipsy/żele,poza tym nie spotkałam sie a cudotwórcą, który by go zakładał na palec od stopy;P poza tym jest conajmniej kilka łatwiejszych i pewniejszych sposobw oceny stanu pacjetna,więc z tym zakazem malowania paznokci to gruuuba przesada, ale cóż, niektórzy medycy mają do niej skłonność
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum