Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 612 dni temu Posty: 9 Skąd: Spytkowice
Profil: Imię: Katarzyna
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-07, 13:52 małe piersi czy to problem w karmieniu...?
Powiem szczerze że mam bardzo małe piersi i zastanawiam się czy to nie będzie problem wykarmić maluszka.Bo ja mam obawy że jak małe piersi to mało pokarmu a bardzo chciała bym karmić piersią bo słyszałam że to najzdrowsze dla noworodka. Zosało kilka dni do porodu a spodziewam się pierwszego dziecka i nie jestem za bardzo doświadczona w tym temacie. dziewczyny a wy jak myślicie małe piersi będą stanowiły problem...?
nawet najmniejszy biust moze wykarmić dziecko
gorzej jest z przystawianiem do takiej piersi. Trzeba sie troche namęczyć, naginać, ale to ponoć kwestia przyzwyczajenia.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 12:33
Male piersi w niczym nie stanowia przeszkody,moga miec nawet wiecej mleka nic wiekszy biust.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 13:00
jedno chyba nie ma z drugim nic wspólnego ja miałam przy karmieniu między d a e i mleka pełno było, az tryskało czasem pod cisnieniem to chyba raczej sprawa hormonów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum