No więc wreszcie się odważyłam i zakładam wątek
Moje Maleństwo zrobiło nam wielką niespodziankę ponieważ poczęło się w grudniu, w miesiącu w którym odpuściliśmy sobie staranka Ominęliśmy dni płodne, ale jak się kolejny raz przekonałam, życie ma dla nas własny plan Na początku stycznia zaczęłam coś podejrzewać, miałam objawy jak na okres, ale zaczęły się trochę za wcześnie i były bardziej nasilone. Trudno mi było wytrzymać do 8 stycznia czyli do dnia okresu. Miałam przygotowny test żeby zrobić go rano, ale wstałam o 2 na siusiu i nie powstrzymałam się. Zobaczyłam na teście 2 wyraźne krechy, oczy mi się zaszkliły wróciłam do łóżka, połozyłam się i mówię do męża: Będziesz tatusiem. Nic. Cisza. Po chwili mąż się odwrócił i mocno do mnie przytulił.. Bylismy bardzo szczęśliwi, ale jednocześnie baliśmy się cieszyć. Tyle niepewności i obawy. Aż do dziś
Byłam u lekarza, dzidziuś rozwija się prawidłowo, to jest 10/11 tydz. ciąży, termin mam na 15 września. Wreszcie uwierzyłam że wszystko będzie dobrze A oto moje Maleństwo:
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-17, 16:30
Gratuluję jeszcze raz i trzymam kciuki, żeby ciąża była dla Ciebie radosnym okresem ślicznie widać kruszynkę na zdjęciach wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciątka
Ewelcia, bardzo się cieszę,że założyłaś wątek.
Dzieciaczek cudny, szczególnie na pierwszym zdjęciu jest bardzo widoczny.
Czy wiesz jaką ma długość? Nie mogę się doczytać. 25 mm,czy 35 mm.
Termin masz równo 4 tygodnie po mnie .
Życzę spokojnej ciąży i upragnionej dziewczynki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum