Czy Wasze dzieci mają własne karty biblioteczne?
Jeśli tak, to kiedy zapisałyście je do biblioteki.
W moim miescie ostatnio rozdawano nagrody najardziej aktywnym czytelnikom, i wyobraźcie sobie, że w wysokiej czołówce był 2,5 letni chłopczyk, który często chadza z mamą do działu dziecięcego
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 922 dni temu Posty: 2195
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-22, 12:46
moja 3 latka nie ma, wypożyczam jejksiążki na swoje konto i przez to częściej musze odwiedzac bibliotekę
wtedy zapisują na mój dowód czy jak? ja mam biblioteke pod nosem dosłownie, za blokiem więc dla spacerku i chwili dla córki i matki chodzimy sobie a ona jak widzi tewszytskie bajki to tylko ohy i ahy mam nadzieję, ze zaraże ją swoją miłością do książek, która ostatnio zaniedbałam
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2011-01-22, 13:54
My to w ogóle z biblioteki nie korzystamy. Krzyś dostaje bajeczki od babci, a ja jak chcę coś przeczytać, to albo biorę od siostry/przyjaciółki albo kupuję.
:) napisał/a:
nie mam pojęcia na jakej zasadzie zapisują takiego brzdąca
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1593 dni temu Posty: 2964 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-22, 14:09
U mnie Dominik też bierze książki na moją kartę . Jest tam bardzo częstym gościem . Bo mama jak idzie na kawę do bibliotekarki - moja koleżanka to zabiera go ze sobą . I mimo ze w domu ma pełno książek to zawsze coś z biblioteki przyniesie .
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 872 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-22, 15:24
U nas do biblioteki daaaleeeekooo, za to tania książka tuz przy ginekologu
No i Zosia jeszcze na takim etapie, że do cudzej książki bym jej nie dopuściła, a że od dziadków też sporo dostaje, to ma co "czytać"... choć potem i tak czyta kilka na okrągło (nasze hity: seria o Kreciku i "Lokomotywa" Tuwima).
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum