Na stronce kosmetyków AA jest pokazany krem ujedrniajacy przeciwzmarszczkowy dla +25 (nawet nie wiedziałam o tym, ze taki jest)
Ja ten różowy matujący kupilam w takiej lepszej drogerii za 19,99 ale np. w rossamnie go juz nie spotkałam, czy innych sklepach kosmetycznych.
Ale tą serie można spotkac też w aptekach, która prowadzi kosmetyki.
no niestety trzeba przygotować arsenał do walki ze starzeniem, choć wydaje nam się to teraz abstrakcyjne dość. Ale dbanie o skórę już w naszym wieku na pewno zaprocentuje. Ja słyszałam o bardzo korzystnym wpływie propolisu i placenty, sprawdziłam temat i znalazłam kosmetyki naturalne na bazie tych składników z marki aa natural, nie mylić z firmą podaną wyżej, bo te kosmetyki są z Nowej Zelandii . No i tam mają taki kremik z witaminą B5, C i E oraz właśnie z wyciągiem z Placenty i Propolisu. 55 złotych kosztuje także nie jest to jakiś wielki majątek..mam ostatnio słabość do kosmetyków naturalnych i pewnie kupię ten krem.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-19, 18:03
Wyciąg z łożysk to coś, czego nie chciałabym w siebie wsmarowywać, brrr...
Ja testuje teraz 30+... babci się machnęło, ile mam lat dostałam zestaw Blue Lagoon Farmony i całkiem nieźle się prezentuje, nie czuję po skórze, żebym ostatni czas spędziła wystawiając ją na słońce, wiatr i wodę.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-08, 15:57
a ja jakos nie mogę się zmusić do kupna niczego, w sumie to u mnie tylko jak narazie balsamy i zwykłe kremy nawilżające, ale czas chyba bedzie coś pomyslec w końcu, choc teraz to nie wiem co przy tej ciaży skórę mam dziwną
Hm... Może po przerwie w dyskusji macie jakieś nowe spostrzeżenia, typy kremów, itp? Oczy mam ostatnio mocno zmęczone, późno chodzimy spać i pewnie dlatego. Czego używacie pod oczy? Zwykły do twarzy też podrzućcie
ostatnio powróciłam do zwyczajnego nivea soft i chwilowo pod oczy stosuje tylko to.
Kiedyś jak moja cera była dość mocno przesuszona, w okresie zimowym swietnie sprawdzal się krem olay.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-31, 15:06
Laurel napisał/a:
Czego używacie pod oczy?
u mnie sie swietnie sprawdzal roll-on z garniera, ta kuleczka metalowa jest tak przyjemnie zimnawa i od razu opuchlizna schodzi a i cienie pod oczami bledna
AA + 30 kuracja przeciwzmarszczkowa, krem nawilżająco-przeciwzmarszczkowy pod oczy.
Nivea Q 10 PLUS krem przeciwzmarszczkowy pod oczy.
Zaletą tych kremów jest to,że smaruję nimi także powieki i nie szczypią mnie oczy.
Dodatkowo raz w tygodniu kładę sobie na twarz maseczkę z glinki zielonej lub białej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum