:), wizualnie to one mi się nawet podobają, jest coś w tym wyrazie twarzy, powiem skromnie , tyle że mentalnie jakoś tak ciężko przełknąć. Zmarszczki, już...? Jakos zupełnie nie czuję zblizającej się trzydziestki. Zresztą to dopiero za rok
Rewolucyjna metoda jest osiągnięciem medycyny Dalekiego Wschodu, pomaga dotrzeć do głębszych warstw skóry, odbudować je oraz odżywić. Rola wałeczka Microwave Oxygen Face & Eye Roller Massage GERMANIUM polega na wzmaganiu penetracji witamin i tlenu do aktywnych warstw skóry. Warstwa ta najbardziej utrudnia wnikanie związków w skórę. Wynikiem zabiegu jest 10000 razy lepsza penetracja związków aktywnych w głąb skóry, od zwykłej aplikacji produktów na powierzchnię skóry. Im większy poziom Witaminy A i C oraz tlenu penetruje niższe warstwy naskórka, tym skóra produkuje wyższy poziom kolagenu. Tak powstaje naturalna zwiększona synteza kolagenu w skórze.
Cytat:
Zabieg świetnie ujędrnia wiotką skórę, np. szyi, redukuje rozstępy, blizny, pigmentacje oraz uszkodzone naczynka. Na twarzy podnosi powieki i kąciki ust, redukuje zmarszczki wokół powiek i nad ustami, likwiduje trądzik oraz przebarwienia. Zabieg nadaje się do każdego rodzaju skóry i można go systematycznie powtarzać. Rezultaty po zabiegu stają się widoczne najszybciej po okresie 2 miesięcy. Trwałych efektów należy spodziewać się po upływie 6 miesięcy.
- Hamuje przyrost melaniny
- Pomaga odbudować prawidłowe napięcie skóry
- Pogrubia skórę
- Wygładza zmarszczki
- Podnosi skórę wokół powiek, w kącikach ust i na policzkach
- Wizualnie redukuje blizny i rozstępy
- Redukuje przebarwienia skóry i rozszerzone naczynka
- Wspomaga leczenie trądziku
- Przeciwdziała wypadaniu włosów
- Redukuje cellulit i wszelkie nierówności (zgrubienia) podskórne
- Ujędrnia luźną skórę ciała po odchudzaniu i po ciąży
- Zabieg jest całkowicie naturalny
- Może być używany samodzielnie w domu
- Nie powoduje niszczenia skóry
- Może być używany na cienkiej skórze
- Daje znakomite rezultaty porównywalne do lasera
- Znacznie wzmacnia zabiegi jonoforezy i sonoforezy
- Może być stosowany w miejscach niedostępnych dla lasera
- Oczyszcza i pobudza pory skórne
- Transmituje tlen bezpośrednio do warstwy rogowej naskórka tak aby był wykorzystany
przez tkanki komórek skóry
Cytat:
German (germanium) jest uważany za pierwiastek śladowy. Został okryty przez Klemensa Winklera. Jest półmetalem i półprzewodnikiem co ma duże znaczenie dla roślin a tym samym dla człowieka. Ma właściwości elektroluminescencyjne (Elektroluminescencja – rodzaj luminescencji, w którym źródłem energii pobudzającej materię do emitowania promieniowania świetlnego jest prąd lub pole elektryczne.). Dzięki tym cechom umożliwia roślinom przekształca niefotonów światła słonecznego w małe prądy elektryczne, które z kolei rozszczepiają wodę na tlen i wodór. Szczególnie jest to ważne dla alg oceanicznych,które poprzez tafle wody muszą radzić sobie z gromadzeniem i koncentracja niezbędnych do fotosyntezy fotonów i soli mineralnych w swoich organizmach. Tlen jest podstawą życia większości istnień na Ziemi. German nie jest szkodliwy dla człowieka i sam jest pozbawiony właściwości toksycznych.
Widziałyście takie cudo? Może ktoś stosował albo chociaż coś słyszał? Zastanawiam się nad zakupem, więc wszelkie opinie wskazane
No i co, są efekty stosowania? Myślę, że podobnie byłoby po porządnym złuszczaniu cery.
Ja nie stosuję kremów przeciwzmarszczkowych, zwykłe nawilżające mi wystarczają. Jakoś nie wierzę, że takie super kremy w ogóle działają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum