Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 4543
Profil:
Wysłany: 2011-10-22, 17:16
moje dziecię na macie jak większość - zaczął szaleć w okolicy 3 miesiąca i tak najbardziej to do momentu raczkowania, czyli 7 miesięcy, potem inne rzeczy go bardziej ciekawiły. ale te zawieszki z maty potem zdjęłam i zaczepiłam w kojcu, to też się jeszcze trochę nimi pobawił.
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 09:17
a od kiedy taka mata może sie przydac bo cały czas się za nimi rozglądam ale niewiem czy można jej używac od początku czy dopiero jak maluch będzie starszy ?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 16:14
Karoll u nas to samo. Mała dostała na gwiazdkę matę. Korzystała może 2 miesiące, bo mata strasznie mała. I jak zaczęła się na brzuszek przewracać itp. to już nie zdała egzaminu - teraz tylko pianki na dywanie i kocyk na to i mała ma raj.
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 16:15
właśnie sie rozglądałam za mata znalazłam może ze dwie które mi się podobają i pewnie pod koniec miesiąca kupie jedną ale szczerze mówiąc to te maty do najtańszych sie nie zaliczają moim skromnym zdaniem
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 16:54
angela2906 napisał/a:
właśnie sie rozglądałam za mata znalazłam może ze dwie które mi się podobają i pewnie pod koniec miesiąca kupie jedną ale szczerze mówiąc to te maty do najtańszych sie nie zaliczają moim skromnym zdaniem
Masz rację kochana drogie są jak nie wiem tańsze są jedynie takie używane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum