Mnie lekarka poleciła Prenatal complex. Ma składniki przeciw mdłościom - imbir i olejek miętowy. Rzeczywiście czuję się teraz dużo lepiej, jednak nie mam pewności czy zadziałał ten lek czy po prostu ulga przyszła wraz z końcówką pierwszego trymestru. Biorę go dalej, jednak po ukończeniu Trzeciego miesiąca ciąży trzeba pamiętać, by łykać wraz z nim też coś, co ma kwasy DHA, bo complex ich nie zawiera. Ja mam Omega med pregna.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 218 dni temu Posty: 423 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-15, 11:38
jejku, jak ja sobie przypomne moje mdłości.... zaczęly się w 7tc i trwały do końca Iszego trymestru, cały dzień i dzien w dzien, cięzko bylo funkcjonować, jakis zapach nie bardzi i leciałam na spotkanie z panem O... ale Iszy trymestr się skończył i przeszło jak ręką odjął, teraz czasami mo niedobrze, ale to chyba wtedy jak za bardzo pokombinuje z jedzeniem
Beata napisał/a:
ale to chyba po czekladzie
słodko wypowiedz prawdziwej ciężarówki
Profil:
Wysłany: 2010-07-15, 20:03
no coż to ja jestem chyba tym odsetkiem który musi dłużej sie męczyć 17 tc i wciąż jeszcze są - fakt lepiej niż było ale jeszcze nie to. Z małym odeszły jak rręką odjąl jak byłam w 13tc i jak w szpiatlu wylądowałam. A tu... myślę że teraz duży wpływ ma pogoda, upał, osłabienie, zapachy męczą wszystko szybciej się psuje i rozkłada...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum