Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-09, 14:28
dziewczyny ja wcześniej pisałam że dostałam okres, bo faktycznie mialam plamienia a teraz cisza i to długa cisza, może pomyliłam wcześniejszy okres, bo teraz od 4 miesiecy nic...
Dziewczyny jak długo regulował sie Wam okres po porodzie? Do tej pory dostałam tylko raz, teraz czekam, powinnam dostać w sobotę, a dalej go nie ma Do ciąży okres miałam bardzo regularny, więc nie wiem co się dzieje?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-26, 13:24
Sabinko mi się wydaje, że to może się regulować dopóki karmisz piersią. Bo wtedy różne jest stężenie wydzielanych hormonów i wtedy wszystko może się zaburzać.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-06, 10:10
U mnie na razie cisza, z jednej strony fajnie, bo to żadna frajda z drugiej strony trochę się boję ciąży, chociaż nie powinnam, bo się zabezpieczamy w każdym razie nie ma ani krwawienia, ani plamień na razie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum