Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-02, 20:01
A moja znajoma dostała po 18 miesiącach, bo mała tak długo z cycka jadła.
Ja przy mojej @ teraz normalnie chodzę po ścianach. Bez garści przeciwbólowych się nie obędzie. A krwotok taki, że o matko i aż słaba jestem i w głowie się kręci.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1489 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-07, 13:27
No i przyszła, 9 miesięcy po porodzie. Czułam że to nastąpi bo wczoraj chodziłam taka podminowana że masakra Karmię już mniej to pewnie dlatego, tylko w nocy i raz w ciągu dnia, choć mała nie zawsze chce Chyba już jej się nudzi ten mój pokarm
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-13, 12:10
No i do mnie wczoraj zawitała @, po ponad 8 miesiącach po porodzie, miałam juz takie przeczucie ze nadejdzie, karmie juz tylko raz czasami dwa, ale jak narazie brzuszek nic a nic nie boli, samopoczucie tez ok wiec nie jest zle
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 640 dni temu Posty: 2723 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-14, 09:51
No u mnie tez jak przed ciaza jezeli chodzi o bolesnosc A obfitosc roznie, raz bardziej raz mniej a przed ciaza co miesiac byla masakra I jakos mam stracha wrocic do tamponow, oduczylam sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum