Julka za kilka dni skonczy roczek, a ja nadal bez okresu:)
mi tam pasuje,wcale z a nim nie tesknie chociaz moj okres nie nalezal do tych obfitych i bardzo bolącego brzucha,ale mimo wszyttsko nie spieszy mi sie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 567 dni temu Posty: 16
Profil: Im. dziecka: Igor Paweł
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-24, 11:18
Do mnie @ po porodzie przyszła 2 miesiące po porodzie, długa...jeny myślałam, że się wykrwawie...Ale teraz biorę anty i jest szybko, bezbolesnie i ok:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1159 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-29, 08:24
A ja miałam 1 lipca normalną ale bezbolesną i nawet się zdziwiłam bo jeszcze karmiłam ale miałam mało pokarmu (widocznie był już niski poziom hormonów), a jak na razie cisza, trochę mnie to martwi...
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-04, 11:13
Kamyczek, to może jak się martwisz to wizyta u gina ? Każda kobieta ma pewnie inaczej . Ja dostałam od razu po połogu . Połóg miesiąc przerwy i miesiączka - mimo że karmię piersią . Tylko że moja pierwsza miesiączka była tak obfita że wylądowałam u gina po tabletki na zatrzymanie krwawienia . Zresztą po porodzie mam bardziej obfite miesiączki tyle dobrze że brzuch i plecy nie bolą .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1159 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-04, 15:30
Eh pewnie powinnam ale ona to mi kolejną ciąże sugerowała i kazała test zrobić za dwa tygodnie od ostatniej wizyty. Minął tydzień... ale nie czuje się w ciąży.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum