Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-08-04, 21:36
Kamyczku - spokojnie. z miesiączką po porodzie tak jest, na początku może być bardzo nieregularna bez względu na to jakie były wcześniej cykle. myślę, że niepotrzebnie jeszcze się tym denerwujesz. ale dla spokojności zrób ten test.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 673 dni temu Posty: 16
Profil: Im. dziecka: Igor Paweł
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-09, 22:41
Kamyczekmoja druga od porodu spóźniła się 3 tygodnie...już się pogodziłam z kolejną ciążą a tutaj niespodzianka przyszła!! także to wszystko to rozregulowanie spokojnie
Co do obfitości...od porodu miałam strasznie obfite, aż się bałam czy krwotoku nie dostałam...ale odkad biore tabletki wszystko wrocilo do normy.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 581 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-28, 22:22
Ja dostałam miesiączki następnego dnia, jak odstawilam mala od piersi.Faktycznie miesiaczka po porodzie jest inna,nie jest juz taka obfita, bule miesiaczkowe sa minimalne, a czasami nawet ich nie mam.Miesiaczka wyregulowala sie po 2 miesiacach.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Niestety @ dostałam 6 tygodni po porodzie. Byłam zirytowana,bo myślałam,że jeszcze od niej odpocznę. Lekarz się śmiał i żartował,że może to sygnał,że czas na następne dziecko. Wtedy to dla mnie nie było śmieszne.
Ja pierwszą @ po porodzie dostałam już po niecałych 6 tygodniach. Aktualnie czekam właśnie na kolejną... Ehhh, ale człowiek się odzwyczaja w ciąży od niej
o tak, po porodzie nadchodzaca miesiaczka mnie tez nie boli. ani pierwszy dzien. a kiedys jak tylko zaczynal sie bol, to musialam ratowac sie tabletkami.
Moja pierwsza miesiączka po porodzie przyszła tak niespodziewanie (w sumie to już po 6 tygodniach od porodu), że też nie miałam bólów, ani nie odczuwałam żadnego dyskomfortu (poza koniecznością częstego zmieniania podpasek) z tego powodu. Jedyne co było inaczej to obfitość. Było dużo więcej wszystkiego wraz z tą miesiączką.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-02, 20:14
Ja po połogu odrazu zaczęłam brać hormony. Teraz pierwsze krwawienie z odstawienia. Na razie nie jest źle, ale jak znam życie to się rozkręci
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1595 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-02, 20:43
A ja mam troszkę inne pytanie . czy Wasze miesiączki są takie same jak przed ciążą ? Bo u mnie po Dominiku były bardziej obfitsze a teraz to już całkiem jak by ktoś kran odkręcił . Najbardziej ze mnie leci przez pierwsze 2 dni .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum