Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-04, 09:43
Roksana napisał/a:
Wy tez tyle slodyczy jecie w ciazy??? bo ja to szok bym jadla i jadla ,dzisiaj sie powstrzymuje ale juz mnie kusi lyzeczka nutelki hihi , boje sie o dzidzie zeby przez mamy zachcianki nie miala problemow...
Ja to pochłaniam słodycze w dużych ilościach choć teraz staram się aż tak uważać z tym cukrem kochana zachcianki to normalna rzecz ..czasami się ma smak na jakiego śledzi i kiszoną kapustę lub na czekoladę itp waszemu maleństwu nic nie będzie
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-04, 17:28
ja zachcianki też mam chodź przyznam że smak mi się nie zmienił to czego nie lubiłam przed ciążą to teraz tez nie tknę ani też nie robie mieszanek wybuchowych np śledź z czekoladą ale takie zachcianki to rzecz normalna wynikająca z braku pewnych witamin w organizmie ciało wie co robi zazdroszczę ci tych kopniaków moja córcia coś znowu wczoraj i dziś się leni Postaraj się dodać zdjęcia
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 112 dni temu Posty: 262 Skąd: Manchester
Profil: Imię: Roksana
Im. dziecka: Bartus
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 14:56
Czesc kabla niestety znalesc nie moge chyba krasnoludki wyniosly;p ...dzisiaj moj maluszek jakis spokojny wczoraj tez ,tylko pare lekkich kopniakow poczulam ..juz sie martwie ,ze cos nie tak...
Roksana, spokojnie, dzieciaki potrafią jednego dnia dać czadu, a drugiego są spokojniutkie,że aż brakuje ich wariactw.
Kiedy masz wizytę u gin?
Roksano wstaw suwaczek,żeby na bieżąco śledzić Twoja ciążę .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 10:37
Roksana napisał/a:
Czesc kabla niestety znalesc nie moge chyba krasnoludki wyniosly;p ...dzisiaj moj maluszek jakis spokojny wczoraj tez ,tylko pare lekkich kopniakow poczulam ..juz sie martwie ,ze cos nie tak...
Kochana wszystko jest dobrze z wasym maluszkiem mój drugi synek też taki leniwy jest rusza dopiero się wieczorem no zdarzy się czasami że koło południa lub rano mnie małymi kopniaczkami budzi
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 112 dni temu Posty: 262 Skąd: Manchester
Profil: Imię: Roksana
Im. dziecka: Bartus
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 15:45
Hej ,suwaczek dodany ,chyba dobrze :p a ja juz jestem spokojna maly dzisiaj mame kopie ,wczoraj wieczorem oczywiscie jak sie polozylam zaczal wywijac ulgaa odrazu
Ja niestety do ginekologa nie chodze tylko do poloznej ,mieszkam w UK tutaj jest troszke inaczej niz w Polsce:) usg tylko mialam dwa i wiecej miec nie bede no chyba ze zacznie mnie cos bolec itd.
A jak wam mamusi dzien mijaa? Ja juz po spacerku i zakupach a teraz przy herbatce i paczusiu odpoczywamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum