Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 846 dni temu Posty: 23 Skąd: ŚLĄSK
Profil: Imię: ADRIANA
Im. dziecka: NATANIEL
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-29, 13:41 Mój test ciążowy 2 KRESKI !!
Witam wszystkie panie ) I panów także
Od kilku miesięcy (7) staraliśmy się o dziecko .. potem przez 2 miesiące już przestaliśmy ...
Ciągle temperatury mierzenie, kalendarzykowanie, liczenie, czekanie, testowanie testami owlacyjnymi, leki, witaminki i inne ... ojjjooj ...
W tej chwili 2 miesiące się nie staralismy i jakoś powinnam dostac miesiączkę (nawet nie wiem dokładnie kiedy )
Zakupiłam test ciążowy - dziś zrobiłam i po 10-15 sekundach już były dwie gruuube krechy ..
Niesamowite, czy się cieszę?
A owszem , ale jednak się też boję .. mamy nieciekawą sytuację i jak człowiek nie jest psychicznie przygotowany na taką wiadomość to ciężko ją przyjąć .. dziś ide na USG będę wiecej już wiedziała..
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-29, 17:53
Tri napisał/a:
No to pięknie - gratulacje
Nie wystrasz się, jeśli USG nie pokaże pęcherzyka - w terminie miesiączki rzadko się to udaje
Dzięki za odowiedź .. słuchajcie zaraz idę do ani ginekolog .. wiem ze USG moze nie okazac tego co powinno prawda:))
Ale powiedzcie mi z jakich owodow moze sie mylic test ciążowy??
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-30, 15:49
Dziś byłam w sklepie kupić sobie ubranka ciążowe .. bo z moich już od dwuch tygodni wyrastam !!! Nie mogę już normalnie się dopiąć a nigdy nie lubiłam się obciskać za bardzo
Mam synka 7,5 roku Teraz chodzi do pierwszej klasy już mój chłopaczek...
A teraz rośnie we mnie jeszcze coś bliżej nie określonego ;pp
Hihi .. moję życie ogólnie jest bardzo dziwne i zagmatwane więc nie będę tu o tym pisać za dużo , jednak chcę pochwalić się tym co kocham poza moimi chłopakami (czyli synkiem i Małżowinkiem) - to FOTOGRAFIA
Uwielbiam patrzeć przez szkiełko
to tak w skrócieżebyście wiedziały coś o mnie bo jak ja sobie spaceruję po forum to o niektórych już cos wiem hihi...
zapraszam was do czytania i pogaduszek mam nadzieję że się zaprzyjaźnimy
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-30, 19:18
pstrykalam ostatnio panasonikiem lumix z80 a teraz mam canona 350 Dzięki za zainteresowanie .. ja nie tylko lubię wiesz? To moja pasja - moje życie a aparat to część mojej osoby Część mojego ciałą hihih
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-31, 16:18
Tri napisał/a:
Ja pstrykam tylko zwykłą cyfrówką - ale jak mój brat się dorwie do aparatu... Cuda
Może nam coś pokażesz?
Chciałam cos wrzucic do działu GALERIA ale nie mogę narazie wejść do niego więc poczekam Nie będę tu chyba o tym pisała .. a narazie mój mały problem z tym że zaszłam w ciążę .. ale o tym może na pogaduchach? Sama nie wiem gdzie co pisać bo nie chcę się "wrąbać" w coś niepotrzebnie i przeszkodzić w jakimś wątku w razie czego z góry przepraszam ok? Jestem nowa i proszę o wybaczenie drobnych grzeszków ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum