Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 550 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2010-11-22, 17:02 moja urodzinowa niespodzianka
no to JA też założe swój temacik o mojej kochaniej dzidzi:)
To było tak od grudnia 2009 staraliśmy się o kruszynkie przez 6 miesięcy nic nie wychodziło każda @ kończyła się łzami rozpaczy. i tak bylo też w moje urodziny 12.05 dostałam okres załamanie i wogóle totalna olewka na wszystko i przestaliśmy się starać. Zaczeliśmy się bawić chodzić na impreski % i te sprawy...:) i i nadszedł czerwiec tydzień po spóznionej @ zrobiłam test i wyszedł negatywny ale @ nie bylo wiec miesiac minoł i w lipcu poszłam do lekarza i zobaczylam na monitorze moje szczesie Moj facet oszalał ja tez!!! i tak teraz jestem w 28 tygadniu maluch rośnie zdrowo. ale na poczatku byla tragedia cały czas w szpitalu leżałam przez wymioty i krwawienia.
Profil:
Wysłany: 2010-11-23, 12:47
z miło chęcią bym suwaczek wstawiła ale nie za bardzo mogę się do czytać jak to się robi:( zdjęcia brzuszka wstawie ale nie wiem gdzie kabel od aparatu:(a co do płuci to będzie niespodzianka:)
Profil:
Wysłany: 2010-11-23, 12:49
dziewczyny może wiecie jak powiedzieć teściowej żeby troche dała mi spokoju!:( bo codzienne wizyty i telefony mnie rozwalają!! jeszcze dzidziuś się nieurodziły a ona jakby wiedziała już czego mu będzie brakowało. troche czuję się tak jakbym miała urodzić dziecko dla niej:(( bardzo to przykre:(
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1264 dni temu Posty: 2163
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-23, 14:10
kochanie1305199, Nic się nie martw jak urodzisz będziesz jak lwica i nie pozwolisz aby nadopiekuńczość babci zmieniła Twój sposób wychowywania i opieki. Sprawdziłam w praktyce.
Wysłany: 2010-11-23, 18:56
pierwszy i jedyny bo mój men jest jedynakiem:(
dzięki dziewczyny za słowa otuchy:) ale moje maleństwo fikkołki robi heeh
W poniedziałek jedziemy po łóżeczko i wyposażenie:) pokoju oddzielnego nie robie narazie bo mam zamiar karmić piersią wiec maluszek bedzie stał u nas w sypialni przynajmniej dopoki niezacznie nocy p0rzesypiać:)
złączyłam 3 posty w jeden
Ostatnio zmieniony przez Kamyczek 2010-11-23, 19:40, w całości zmieniany 3 razy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-24, 09:54
to nie odbieraj telefonów to raz, a dwa jak nie zrozumie to powiedz że musisz sie wyciszyć bo przed toba bardzo trudny okres i chcesz sie najlepiej przygotować...
Profil:
Wysłany: 2010-11-29, 18:44
Heya laski niepisałam bo niebyło za bardzo o czym:) dzidzia się rusza brzuch ogromny i nudyyyyy:((((((((( ale cały czas czytam wszystkie wasze wypowiedzi:) dziś dzwoniła do mnie położna zapytać jak się czuje i wogóle czy wszystko ok. w poniedziałek mnie odwiedzi w domu i zbada:) a w piątek idę do mojej lekarki na kontrole (może da mi skierowanie na usg:)) i zobacze moje dzidzie:) za 10 tygodni wezmę maleństwo w ramiona:) mam pytanie czy od 30 tc chodzi się cześciej do lekarza?? i czy do was też przychodzą położne??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum