Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-09, 18:32
moja w brzuszku lubiała jak kładłam na brzuchu taką maskotkę z pozytywką, delikatną melodyjką, wtedy wyraźnie dawała znać kopniakami. I potem od niemowlaka jej puszczałam ową melodyjkę wieczorem co ją uspokajało do spania. Pewnie pamiętała jeszcze z brzusia
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-10, 15:44
Zaczyna słyszeć od ok. 20 tygodnia
Oczywiście rozpoznaje twój głos, bardzo lubi słuchać jak czule do niego mówisz.
Słyszy bicie, uwielbia myzyke która swietnie wpływa na jego rozwój ( relaksacyjna, powazna)
Generalnie to sa melodyjki, ale w trzech rzeczywiście slychać ćwierkanie ptaszków, jakby szum morza polecam ( kupiłam na allgro za 70zł-uzywana, ale stan na 5+. nowa chyba kosztuje ok 130zł)
Informacje: Dołączyła 1264 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-07, 09:21
Moje dziecko obecnie uwielbia robić fontannę ze ślinki wszystko oplute dookoła łącznie z rodzicami Dobrze chociaż, że tego nie robi jak dostaje jakieś jedzonko łyżeczką
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-08, 11:15
hahhaha to tak jak Haneczka, chyba o to chodzi ja to nazywam autko prrrrrbrrrrr i sie pluje cała. A z jedzonkiem w buzi np. kaszką też uwielbia to robić, gorzej jak je marchewkę Oprócz tego uwielbia teraz swoją kaczkę
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-04, 19:18
a Natek uwielbia grzechotke do babci bo reaguje juz na nią . Oczywiście uwielbia ramionka tatusia gdy go kołysze , mama twarda jest i nie daje tak się wychowywać jak tata. Nie będę potem 10 kg malucha na rękach godzinami nosić No i kąpać mały się uwielbia
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2009-01-05, 13:50
Moj Patrys uwielbia swoja karuzelke , a jeszcze bardziej buzie mamy i taty jak sie do niego usmiechaja i robia glupie miny
Strasznie lubi tez sie kapac
Informacje: Dołączyła 1264 dni temu Posty: 123 Skąd: śląskie
Profil: Imię: KINGA
Im. dziecka: AMELIA
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-13, 21:22
Moja Amelia uwielbia ... swojego tatę. Mówię Wam dziewczyny wpodczas pobytu w szpitalu zdałam sobie sprawę jak bardzo Amelia jest związana z moim S. Jak go nie było to wprawdzie też Mała uśmiechała się bawiła itd. , ale jak tylko tatulek wchodził na salę to normalnie szał radości.
Tutaj Amelia na zdjęciu z tatą podczas pobytu na Kujawach:
Ostatnio zmieniony przez aQUa_MineraL 2009-02-13, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum