REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: Madzia81
2011-06-22, 22:52
Tytuł: Moje najwspanialsze 9 miesięcy
Autor Wiadomość
Eszka22 
Eszka 22

Informacje:
Dołączyła 658 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-10, 23:11   Moje najwspanialsze 9 miesięcy

W końcu odważyłam się i ja tutaj założyć temat, pomysł wydaje mi się dobry - niezła pamiątka. :!: :!: :!:
<bzyklov> Zaraz po naszym ślubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia, miesiąc sierpień był dla nas wyjątkowo pechowy tak myśleliśmy z początku, bo przecież kto od jednego starania zachodzi w ciąże <bezradny> . Tak się sprawy układały, że no nie daliśmy rady więcej.
Po dwóch tygodniach po przytulanku ;* , zaczęłam odczuwać pierwsze objawy jak się później okazało ciąży, od razu sikanie poszło w ruch na wieczór najgorzej było, potem ciągły głód i słodycze słodycze słodycze i jeszcze raz słodycze, bolące mrowiące piersi oraz brak okres który nie przyszedł,aż do dziś.
Zrobiłam test:
Był wieczór kochanie kupimy test i dla formalności (że sobie jak zawsze wmawiam <plotki> ) zrobię test. Po wykonaniu odłożyłam Go na ławę z myślą,że kreski się nie pojawiają, już chciałam wyrzucić, a tutaj bladziutka druga kreska.
-Kochanie będziemy mieli dzidziusia....
-To nie możliwe bo nie ma tutaj kresek pokaż, a .... jest taka blada.
Zaraz mąż pojechał po następne dwa testy które pokazały tak samo, cieszyliśmy się już jak głupole <hura> Robiliśmy chyba z pół godziny zdjęcia to na aparat to na komórki.
Po jakiś dwóch dniach powtórzyłam test i wyszły już dwie grube krechy.
Rodzince powiedzieliśmy jakoś po tygodniu każdy się bardzo mocno cieszył, a ja niestety zaczęłam odczuwać pierwsze obawy humorki i pojawiające się łzy.Chociaż cieszyłam się bardzo mocno miałam jak to się mówi pełne gacie. <bezradny>
Od czasu wizyty u lekarza nie umiem się powstrzymać mam ochotę na wszystko, a jednak muszę leżeć wystąpiło plamienie i muszę się oszczędzać.
Teraz właśnie się zastanawiam w której kolejce stoi dzidzia czy po ładne długie włoski czy po duże oczka a może stoi i czeka na jakieś fajne zainteresowania:)
WIEM jedno to będzie długie i najciekawsze 9 miesięcy w moim życiu, a dzidzia będzie najukochańszą, najmniejszą osóbka na świecie. <dreams>

nikus
[Usunięty]

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-09-10, 23:15   

Eszka22, pieknie to opisalas <serduszka>
Zycze wam zdrowka <buzki> W ktorym tc jestes? Bylas juz u gin?

Eszka22 
Eszka 22

Informacje:
Dołączyła 658 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-10, 23:17   

dziś mija 5 tydz i 6 dni mojej kruszynki :)

Charlie.C 
UŻYTKOWNIK ZBANOWANY

Informacje:
Dołączyła 812 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-09-11, 12:06   

Cudnie to opisałaś. :roll:
Nie wiem czemu, ale cieszę się strasznie, że jestes w ciązy i wam się udało. :mrgreen:
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g

Paula 

Informacje:
Dołączyła 846 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-11, 22:04   

no kochana gratulacje :-) :-) :-)

Eszka22 
Eszka 22

Informacje:
Dołączyła 658 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-12, 10:39   

i ja się ciesze, ale dostałam dziś brązowego plamienia boję się strasznie wiec leżymy z dzidzia:(:(żeby wszystko było dobrze

kjujiczek 
Zboczuszek:)

Informacje:
Dołączyła 744 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2010-09-12, 15:01   

Eszka22, oszczędzaj się kochana, a wszystko na pewno będzie dobrze ;*

Monini 

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2010-09-13, 00:43   

Eszka22, wiedzialam!!! Niech sie malenstwo zdrowo rozwija i rosnie :mrgreen:
Dawaj znac po kolejnych wizytach i pokazuj koniecznie fotki... trzymamy wszyscy kciuki

asia21_87 

Informacje:
Dołączyła 1392 dni temu

Profil:
Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2010-09-13, 07:41   

Eszka22, oszczędzaj sie Kochana i leż ile możesz :*

Eszka22 
Eszka 22

Informacje:
Dołączyła 658 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2010-09-18, 08:08   

Mam takie humory <klapsklaps> <klotnia> <hura> <jupi> :cry: , aż ciężko ze mną wytrzymać współczuje innym i staram się być lepsza, uciekam na samotne spacerki. Myślałam, że ominą mnie te nie fajne objawy ciąży, wymiotuje jak wściekła no masakra <bezradny> nic nie umiem poradzić do 15 siedzę w domu i nie umiem wytrzymać czy pada czy słoneczko świeci, ja jestem w ubikacji i umieram, po 15 jak zjem obiad na 2 h się uspokaja. I jak tu się cieszyć z uroków ciąży. Oj dziewczyny muszę się wyżalić :cry: Od 2 tygodni jestem na L4 w pon. idziemy z Kamilem do lekarza ciekawe co nam powie, wczoraj byłam na pobieraniu krwi, a że sraczka jestem strasznie to prawie uciekłam... <bezradny> tak się boje <strachl> dziś idziemy na grilla, ale i tak nic nie zjem, bo to grozi..... Wiecie czym.... Jakoś się trzymam, ale błagam żeby się to skończyło a to dopiero 7 tydzień, mówią, że do 12 albo 15 się czasem trzyma. BŁAGAM NIE. już ważę 47 kg, ale dziś idę po jakieś witaminy ciążowe. A właśnie dziewczyny byłam w szpitalu w niedziele po plamieniach<doktorb> chcieli mnie zatrzymać na 3 dni, ale się nie zgodziłam, bo mi powiedzieli, że wszystko dobrze ale takie mają przepisy!! No to się spakowałam obróciłam na piecie i powiedziałam że leżeć to ja mogę w domu w godnych warunkach a jak się będzie coś działo to przyjadę i dobrze zrobiłam bo mi Pani na odchodne powiedziała że tylko mi zrobi pobierani krwi;/ :evil: wredne baby tak nie rodzę:) hehehe
Oh... słoneczko wychodzi za chmurek wstaje dziś nie zygam( jeszcze) hehehe wypiłam ciepłą herbatkę i pomogło na chwilkę idę jeszcze śniadanie zjeść.
A w ogóle kochane to ja czuje, że będę miała dziewuszkę jakoś tak w serduchu, a wszyscy mówią, że to on.... Ja mowie ale niespodziewanka będzie.Buziol to

:) 

Informacje:
Dołączyła 1394 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-09-18, 09:23   

Eszka GRATULACJE!!! Niech te miesiące będą dla Was źródłem radości i spokoju.

nikus
[Usunięty]

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-09-18, 09:57   

Eszka22, zycze ci aby mdlosci minely i moglas sie cieszyc ciaza <buzki>

Monini 

Informacje:
Dołączyła 683 dni temu

Profil:
Nastrój:
agresywna

Wysłany: 2010-09-18, 10:41   

Eszka22, współczuję humorków i mdłości, trzymam ciui, żeby minęły

malami 

Informacje:
Dołączyła 840 dni temu

Profil:
Imię: Jola
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2010-09-18, 13:48   

powodzenia, musisz to przetwać, mdłości miną, oby do 12stego tygodnia <pocieszacz> dasz rade, dla malucha :)
ja też od początku czułam, że dziewusia :)

kjujiczek 
Zboczuszek:)

Informacje:
Dołączyła 744 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2010-09-18, 15:46   

Oj współczuję mdłości i wymiotów, nic przyjemnego <pocieszacz> . Ale już niedługo o nich zapomnisz i będziesz się tylko cieszyć rosnącym brzuszkiem :-D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi