Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-10, 23:11 Moje najwspanialsze 9 miesięcy
W końcu odważyłam się i ja tutaj założyć temat, pomysł wydaje mi się dobry - niezła pamiątka. Zaraz po naszym ślubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia, miesiąc sierpień był dla nas wyjątkowo pechowy tak myśleliśmy z początku, bo przecież kto od jednego starania zachodzi w ciąże . Tak się sprawy układały, że no nie daliśmy rady więcej.
Po dwóch tygodniach po przytulanku , zaczęłam odczuwać pierwsze objawy jak się później okazało ciąży, od razu sikanie poszło w ruch na wieczór najgorzej było, potem ciągły głód i słodycze słodycze słodycze i jeszcze raz słodycze, bolące mrowiące piersi oraz brak okres który nie przyszedł,aż do dziś.
Zrobiłam test:
Był wieczór kochanie kupimy test i dla formalności (że sobie jak zawsze wmawiam ) zrobię test. Po wykonaniu odłożyłam Go na ławę z myślą,że kreski się nie pojawiają, już chciałam wyrzucić, a tutaj bladziutka druga kreska.
-Kochanie będziemy mieli dzidziusia....
-To nie możliwe bo nie ma tutaj kresek pokaż, a .... jest taka blada.
Zaraz mąż pojechał po następne dwa testy które pokazały tak samo, cieszyliśmy się już jak głupole Robiliśmy chyba z pół godziny zdjęcia to na aparat to na komórki.
Po jakiś dwóch dniach powtórzyłam test i wyszły już dwie grube krechy.
Rodzince powiedzieliśmy jakoś po tygodniu każdy się bardzo mocno cieszył, a ja niestety zaczęłam odczuwać pierwsze obawy humorki i pojawiające się łzy.Chociaż cieszyłam się bardzo mocno miałam jak to się mówi pełne gacie.
Od czasu wizyty u lekarza nie umiem się powstrzymać mam ochotę na wszystko, a jednak muszę leżeć wystąpiło plamienie i muszę się oszczędzać.
Teraz właśnie się zastanawiam w której kolejce stoi dzidzia czy po ładne długie włoski czy po duże oczka a może stoi i czeka na jakieś fajne zainteresowania:)
WIEM jedno to będzie długie i najciekawsze 9 miesięcy w moim życiu, a dzidzia będzie najukochańszą, najmniejszą osóbka na świecie.
Wysłany: 2010-09-10, 23:15
Eszka22, pieknie to opisalas
Zycze wam zdrowka W ktorym tc jestes? Bylas juz u gin?
Eszka22, wiedzialam!!! Niech sie malenstwo zdrowo rozwija i rosnie
Dawaj znac po kolejnych wizytach i pokazuj koniecznie fotki... trzymamy wszyscy kciuki
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 658 dni temu Posty: 593 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: Agnieszka
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-18, 08:08
Mam takie humory , aż ciężko ze mną wytrzymać współczuje innym i staram się być lepsza, uciekam na samotne spacerki. Myślałam, że ominą mnie te nie fajne objawy ciąży, wymiotuje jak wściekła no masakra nic nie umiem poradzić do 15 siedzę w domu i nie umiem wytrzymać czy pada czy słoneczko świeci, ja jestem w ubikacji i umieram, po 15 jak zjem obiad na 2 h się uspokaja. I jak tu się cieszyć z uroków ciąży. Oj dziewczyny muszę się wyżalić Od 2 tygodni jestem na L4 w pon. idziemy z Kamilem do lekarza ciekawe co nam powie, wczoraj byłam na pobieraniu krwi, a że sraczka jestem strasznie to prawie uciekłam... tak się boje dziś idziemy na grilla, ale i tak nic nie zjem, bo to grozi..... Wiecie czym.... Jakoś się trzymam, ale błagam żeby się to skończyło a to dopiero 7 tydzień, mówią, że do 12 albo 15 się czasem trzyma. BŁAGAM NIE. już ważę 47 kg, ale dziś idę po jakieś witaminy ciążowe. A właśnie dziewczyny byłam w szpitalu w niedziele po plamieniach<doktorb> chcieli mnie zatrzymać na 3 dni, ale się nie zgodziłam, bo mi powiedzieli, że wszystko dobrze ale takie mają przepisy!! No to się spakowałam obróciłam na piecie i powiedziałam że leżeć to ja mogę w domu w godnych warunkach a jak się będzie coś działo to przyjadę i dobrze zrobiłam bo mi Pani na odchodne powiedziała że tylko mi zrobi pobierani krwi;/ wredne baby tak nie rodzę:) hehehe
Oh... słoneczko wychodzi za chmurek wstaje dziś nie zygam( jeszcze) hehehe wypiłam ciepłą herbatkę i pomogło na chwilkę idę jeszcze śniadanie zjeść.
A w ogóle kochane to ja czuje, że będę miała dziewuszkę jakoś tak w serduchu, a wszyscy mówią, że to on.... Ja mowie ale niespodziewanka będzie.Buziol to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum