warzywa tez daje szczególnie zimą, gdy wszystko takie pryskane i drogie ale zastanawiam się czy te inne mrożonki są tez takie zdrowe? Mój mały był teraz u babci kilka dni bo nas z mężem grypa dopadła i babcia jak to babcia „ zgodzi się na wszystko „więc kupiła mu chickensy - kotleciki z kurczaka. Mały był zachwycony ale ja zaczęłam się zastanawiać czy takie produkty tak jak warzywa są konserwowane tylko niska temperaturą czy nafaszerowane chemicznymi konserwantami ? Troszkę poczytałam na ten temat ale nadal mam wątpliwości. Z drugiej strony lody tez mrożonka i bez oporów daje dziecku.
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-18, 13:41
madziia musisz sama zdecydować. Ja daje małemu paluszki rybna ale nie za często . Ale rybki je raz w tygodniu przewaznie kupuje pange mrożoną i mu smaże.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 992 dni temu Posty: 71
Profil: Imię: Marta
Im. dziecka: Martynka Michał
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-25, 15:55
oczywiscie-ja podaje...a moj 4 latek tylko by fryty wcinal a taki szkapina
mrozone bardzo zdrowe,szczegolnie zima kiedy nie ma swiezych jarzyn czy owoców
Też czasem podaję mrożone warzywa i owoce Te świeże to nigdy nie wiadomo skąd są. Mrożonki w sumie też nie, ale jakoś tak mam do nich większe zaufanie, mimo że świeże smakują o niebo lepiej
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-17, 20:49
Warzywa i owoce - jak nie ma świeżych (w sklepie lub w kuchni )
Paluszki rybne... chyba raz do tej pory jadła. Za to morszczuka czy mintaja średnio raz w tygodniu. Pangi nie kupuję, to, co jest u nas w sklepach, to śmieciowa ryba
Kotlecików z kurczaka też nie kupuję.
Z mrożonek jadamy jeszcze pierogi i placki po węgiersku (jednej, sprawdzonej firmy - niestety ostatnio ich nie widziałam juz kilka miesięcy).
Frytki kroimy sami
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum