Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1418 dni temu Posty: 1821
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 22:49
Sliczny i jaka bedzie pamiatka fajna
Super,ze juz ruchy czujesz - uczucie cudowne i niezapomniane,najpierw delikatne kopniaczki,a pozniej te przeciaganie sie maluszka - do dzis pamietam jak Dawcio mi pietami sie wypinal i lubie go do dzis za te pietki lapac i gilgac,tak jak kiedys gilgalam przez skore swojego brzuchola
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1496 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 10:27
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Brzuszek faktycznie jest duży, widać taka moja uroda. Ja jestem z niego niezwykle dumna i uwielbiam go prezentować.
angik1683 napisał/a:
uczucie cudowne i niezapomniane
To prawda.
Pierwsze ruchy poczułam 18t1dc, najpierw nie byłam pewna. W 18t4dc wiedziałam, że to już to. Na razie są to delikatne ruchy. Czasem czuję raz dziennie, czasem 2-3 razy, a czasem wcale (co oczywiście od razu mnie niepokoi). Wierzę, że z każdym dniem maluszek coraz częściej i mocniej będzie dawał o sobie znać.
Zauważyłam, że ruchy (przynajmniej na razie) pojawiają się po południu i wieczorami. Rankiem cisza.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 495 dni temu Posty: 2381
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 11:25
Sajka za chwilę będziesz ruchy czuła po każdym posiłku, herbatce itp.. Nawet jak dziecko śpi to czasem kopnie i to czuć. Ja swoją prawie ciągle ostatnio czuję. Jest już spora, brzuchol napięty więc w zasadzie odczuwam każdy jej ruch.
Już pisałam, że też stawiam na maleńkiego chłopczyka u Was
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Dołączyła 422 dni temu Posty: 1004 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 13:18
śliczny brzuszek łądny kształt:) na początku jakoś tak pewne nie byłąm co możesz mieć ale jak zobaczyłąm twój brzuszek to mam wrażenie że to będzie chłopak do końca ciązy zapewne zrobi się bardzo duży hehe już ci pewnie niewygodnie jest kochana ?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1496 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 21:46
angela2906 napisał/a:
już ci pewnie niewygodnie jest kochana ?
Na razie wszystko robię jak do tej pory.
Ciężko mi się tylko z auta wysiada i mam problemy żeby do snu się ułożyć.
Na plecach spać nie lubię, a na boku boję się że zrobię krzywdę maluszkowi.
madzia napisał/a:
brzucholek pokazny
Wiem
Ja to nie wiem jak to z tym kształtem brzucha jest, czy okrągły to na dziewczynkę a spiczasty na chłopca?? Może
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum