Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1496 dni temu Posty: 796 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-10, 17:54 Nasz Mały Wielki Cud
Z obawą, ale też z wielką nadzieją zakładam nasz wątek.
27.10.2011r po 4 miesiącach starań zobaczyłam na teście dwie piękne krechy. Tego samego dnia choć wiedziałam że będzie za wcześnie pobiegłam do lekarza, który potwierdził ciąże.
10.11.2011r kolejna wizyta u gina, kruszyna wg lekarza ma 6t4dc. Jest już pięknie widoczna. Wszystko jest dobrze.
Nasze maleństwo rozwija się prawidłowo. Lekkie plamienia/brudzenia według gina są jak najbardziej "normą" i związane są prawdopodobnie z miesiączką która by wystąpiła gdyby nie ciąża. Mam się obserwować, ale bez stresu. Kolejna wizyta 08.12.2011r i wtedy już pewnie po raz pierwszy usłyszę serduszko.
Tyle czasu zastanawiałam się kiedy będę mogła założyć wątek, co wtedy napiszę. A teraz gdy to robię zwyczajnie brakuję mi słów aby opisać co czuję. Kochamy to maleństwo ponad wszystko.
Czuję się dobrze, choć pojawiły się oprócz mdłości również wymioty i ogólne osłabienie. Jestem też senna.
Mam nadzieję że plamienia już się nie pojawią i że wszystko będzie dobrze
_________________ "
Ostatnio zmieniony przez saja 2011-11-10, 18:01, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-10, 17:58
saja, Wiem kochana jak bardzo się cieszysz jak bardzo radujesz ja ogromnie się cieszę jaki raduję razem z Tobą słońce kochane Życzę Wam zdrowych 9 miesięcy rośnijcie zdrowo kochani
Saja, raz jeszcze gratuluję Małego Wielkiego Cudu . Z czałego serca życzę Ci zdrowej i spokojnej ciąży.
Cudownie,że z Maleństwem jest wszystko dobrze. Leż, odpoczywaj i raduj się ciążą.
Czekamy na zdjęcia brzuszka i dzidziusia.
Buziole dla Was .
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 200 dni temu Posty: 139
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-10, 19:27
Saja gratuluję Cieszę się, że lekarz rozwiał wszystkie Twoje obawy. Życzę spokojnej i radosnej ciąży. Na pewno będę często zaglądać do Twojego wątku I życzę Ci jeszcze żeby szybko minęły.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-10, 22:08
Jeszcze raz gratulacje dla przyszłych rodziców. Witaj okruszku
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum