Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-30, 19:33
zawód wyuczony- inż. od zastosowan techniki w rolnictwie i leśnictwie niestety w tym kierunku ciężko znależć było pracę więc zrobiłam podyplomówkę z prawa administracyjnego i samorządowego.Pracowałam jako referent w urzędzie zajmowałam się rolnictwem i nieruchomościami ale na miesiąc przed zajściem w ciąże nie przedłużyli mi umowy ponieważ moje stanowisko przeznaczyli dla kogos po protekcji takie życie. Obecnie siedze z juniorem w domu może do jego roczku wytrzymam bo mam zamiar cos sobie znależć
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1282 dni temu Posty: 1847 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-06-30, 21:57
Zawod wyuczony - mgr ekonomii o specjalnosci handlu i marketingu, nigdy nie pracowalam w zawodzie.
Zawod wykonywany - urzednik samorzadowy, zajmuje sie funduszami Unii Europejskiej, jestem Z-ca kierownika w oddziale zajmujacym sie obsluga projektow wspierajacych osoby bezrobotne
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 692 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-12, 10:58
Ja jestem z zawodu nauczycielem, po pedagogice wczesnoszkolnej i przedszkolnej. Uwielbiam moja pracę i kocham dzieci. Pracuję w szkole już 5 lat i dodatkowo uczę niemieckiego. Od września ponownie pierwsza klasa...tym razem z 6 latkami
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1497 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-12, 20:43
Zawsze mówię zawód wyuczony technik ekonomista. W sumie nie wiem co mam teraz mówić po tych studiach? Menedżer czy jak?
A wykonywany-jak do tej pory byłam pracownikiem biurowym, administracyjnym i kadrową. Obecnie bezrobotna
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 368 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 16:24
Zawód wyuczony - mgr. ekonomii o specjalności finanse i bankowość
Zawód wykonywany - windykator należności w dziale księgowości w międzynarodowej firmie logistycznej
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 198 dni temu Posty: 150
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-18, 09:47
Z zawodem wyuczonym jest troche rozbieżności...
Najpierw technik hotelarstwa a potem pedagog opiekuńczo wychowawczy...
Wykonywany- sprzedawca w sklepie obuwniczym
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 200 Skąd: okolice częstochowy
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-18, 10:37
zawód wyuczony-inspektor ds bhp mogę też uczyć w szkołach przedmiotów które miałam na studiach, głównie przedsiębiorczość, zarządzanie itp
zawód wykonywany-brak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum