ja mam konto na Nk lubie podgladac co sie dzieje ze znajomymi zwlaszcza tymi dalszymi ale wkurzaja mnie mamuski ktore zakladaja konta maja na nim 70 zdjec z czego 69 to zdjecie dziecka/dzieci a 1 jej a kogo mam w znajomych ja czy jej dziecko rozumiem dodac kilka fotek z dzieckiem ale bez przesady...fotki moja coreczka je coreczka sie kapie coreczka spi coreczka sie smuci weseli itd...masakra
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 922 dni temu Posty: 2195
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-29, 22:01
Drita napisał/a:
ale wkurzaja mnie mamuski ktore zakladaja konta maja na nim 70 zdjec z czego 69 to zdjecie dziecka/dzieci a 1 jej a kogo mam w znajomych ja czy jej dziecko rozumiem dodac kilka fotek z dzieckiem ale bez przesady...fotki moja coreczka je coreczka sie kapie coreczka spi coreczka sie smuci weseli itd...masakra
podzielam twoje zdanie, okropne o jest, nie no fajnie zobaczyc ze rodzina sie powiekszyla, ale na tych zdjeciach to wylacznie dzieci/dziecko jest i te słabe opisy ....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 744 dni temu Posty: 1448
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-23, 22:08
Mam konto na facebooku, dzięki niemu zresztą nawiązałam kontakt z rodzinką z Kanady ale nie czuję się jakoś szczególnie do tego konta przywiązana, wiem, że byłoby inaczej gdybym je miała podczas studiów. Teraz już nie mam kontaktu z większością znajomych, zostały tylko te najtrwalsze przyjaźnie, a w tym przypadku facebook do podtrzymania kontaktu absolutnie niepotrzebny
Na nk też mam konto, na początku byłam strasznie nim podekscytowana, teraz mniej, ale czasem podglądam nowe fotki znajomych.
Kiedyś założyłam konto,ale kompletnie nie miałam czasu na prowadzenie. Zdekatyzowałam. Wczoraj jednak odnowiłam. Odnalazłam osoby lub one mnie, z którymi kontakt urwał się dawno temu . Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum