A jak jest z Wami? Macie konta na N.K? Przyznam, że miałam przez dłuższy czas ale ostatecznie zrezygnowałam, bo za dużo czasu spędzałam nad podglądaniem innych:P Zwłaszcza "byłej" mojego męża (skreślcie to "with"). Poza tym irytowały mnie zdjęcia dziewuch w strojach kąpielowych, albo przedstawiające budowany domek itp. Chyba nie o to chodziło w tym przedsięwzięciu. I tak nie udało mi się odnowić znajomości, więc usunęłam konto.
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik
Data ur.: 08.05.2006r
Wysłany: 2008-09-19, 16:26
Ja mam konto na NK tylko że tam się nic nie dzieje . Na początku to było fajnie jak się odnajdywało swoich znajomych . A teraz to się czeka aż ktoś wstawi jakieś zdjęcie . Nudyyyyyyyyyy
Nie mam. Mialam kilka tygodni i usunelam juz jakis czas temu.
:) napisał/a:
irytowały mnie zdjęcia
oj tak, tragedia co te dziewczyny wyprawiaja. Nie chcialam nalezec do takiej spolecznosci i sie usunelam bo tam jest bardzo malo miejsca na normalne osoby.
No ja tez juz przegladam zdjecia znajomych glownie. Ale czasem z kims sie popisze . Nie jest zle . A te dziewczyny? E ich sprawa , ja juz nawet nie zwracam uwagi. I tak wiekszosc z tych kont to fake'i , biora zdjecia modelek a lbo dziewczyn z myspace i sie pod nie podszywaja A po co im to ?
alexa z tymi zdjęciami to chodziło mi konkretnie o zdjęcie bliższych lub dalszych znajomych, nie zupełnie obcych - obcy to mnie nie interesują:P. Poprostu jak widzę zdjęcie dalszej kumpeli (która ma dziecko) w bikini na plaży, lub z zagranicznych wojaży a słowem nie wspomni o dziecku, to to takie niesmaczne mi się wydaje.
Rozumiem, ja czasem przegladam obcych osob profile,musze sie przyznac glownie jak nie wiem po co mnie zapraszaja A swoje zdjecia wrzucam i moich bliskich (ktorzy sie na to zgodza ) , aczkolwiek nie podaje zadnych namiarow na siebie ani nic , ani zdjec domu , samochodu itp ,wydaje mi sie ze to jest juz odpowiednie zabezpieczenie.
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Data ur.: 21 maja 2008
Wysłany: 2008-10-07, 12:53
niektórzy jak moja młodsza siostra cały czas siedzą na n-k.
Mi to już sie znudziło mimo to mam wciąż konto.
Dzięki naszej-klasie odnalazłam/odnalazły mnie osoby które kiedyś znałam, czy przyjaźniłam się, a kontakt się urwal, i teraz dzięki n-k czasem mail'ujemy.
Fajnie jest również oglądać np zdjęcia kuzynki i jej maluszka którzy mieszkają w stanach, i wiadomo nie ma się zbyt częstego kontaktu- zawsze podglądam jak mały rośnie itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum