REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

gotowanie

Tytuł: Nasza Klasa
Autor Wiadomość
Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1488 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-06-29, 20:59   Nasza Klasa

Przeczytajcie co gość wymyślił na Naszej Klasie

http://www.wykop.pl/ramka...-klasa-pod-lupa

:) 

Informacje:
Dołączyła 1289 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-19, 15:03   

A jak jest z Wami? Macie konta na N.K? Przyznam, że miałam przez dłuższy czas ale ostatecznie zrezygnowałam, bo za dużo czasu spędzałam nad podglądaniem innych:P Zwłaszcza "byłej" mojego męża <glupek> (skreślcie to "with"). Poza tym irytowały mnie zdjęcia dziewuch w strojach kąpielowych, albo przedstawiające budowany domek itp. Chyba nie o to chodziło w tym przedsięwzięciu. I tak nie udało mi się odnowić znajomości, więc usunęłam konto.

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1488 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-09-19, 15:26   

Ja mam konto na NK tylko że tam się nic nie dzieje . Na początku to było fajnie jak się odnajdywało swoich znajomych . A teraz to się czeka aż ktoś wstawi jakieś zdjęcie . Nudyyyyyyyyyy

madzia 

Informacje:
Dołączyła 1533 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-20, 10:34   

Nie mam. Mialam kilka tygodni i usunelam juz jakis czas temu.
:) napisał/a:
irytowały mnie zdjęcia
oj tak, tragedia co te dziewczyny wyprawiaja. Nie chcialam nalezec do takiej spolecznosci i sie usunelam :) bo tam jest bardzo malo miejsca na normalne osoby.

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1286 dni temu

Profil:
Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-20, 11:40   

No ja tez juz przegladam zdjecia znajomych glownie. Ale czasem z kims sie popisze . Nie jest zle . A te dziewczyny? E ich sprawa , ja juz nawet nie zwracam uwagi. I tak wiekszosc z tych kont to fake'i , biora zdjecia modelek a lbo dziewczyn z myspace i sie pod nie podszywaja :lol: A po co im to ?

:) 

Informacje:
Dołączyła 1289 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-22, 07:15   

alexa z tymi zdjęciami to chodziło mi konkretnie o zdjęcie bliższych lub dalszych znajomych, nie zupełnie obcych - obcy to mnie nie interesują:P. Poprostu jak widzę zdjęcie dalszej kumpeli (która ma dziecko) w bikini na plaży, lub z zagranicznych wojaży a słowem nie wspomni o dziecku, to to takie niesmaczne mi się wydaje.

alexa87 

Informacje:
Dołączyła 1286 dni temu

Profil:
Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-09-22, 12:18   

Rozumiem, ja czasem przegladam obcych osob profile,musze sie przyznac ;-) glownie jak nie wiem po co mnie zapraszaja :?: A swoje zdjecia wrzucam i moich bliskich (ktorzy sie na to zgodza ) , aczkolwiek nie podaje zadnych namiarow na siebie ani nic , ani zdjec domu , samochodu itp ,wydaje mi sie ze to jest juz odpowiednie zabezpieczenie.

Izabela 

Informacje:
Dołączyła 1532 dni temu

Profil:
Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2008-10-07, 11:53   

:lol: niektórzy jak moja młodsza siostra cały czas siedzą na n-k.
Mi to już sie znudziło mimo to mam wciąż konto.

Dzięki naszej-klasie odnalazłam/odnalazły mnie osoby które kiedyś znałam, czy przyjaźniłam się, a kontakt się urwal, i teraz dzięki n-k czasem mail'ujemy.
Fajnie jest również oglądać np zdjęcia kuzynki i jej maluszka którzy mieszkają w stanach, i wiadomo nie ma się zbyt częstego kontaktu- zawsze podglądam jak mały rośnie itp

Ogólnie obieram pozytywnie stronkę ;-)

Tri 
...

Informacje:
Dołączyła 767 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2010-01-31, 21:33   

Początkowo było fajnie - odnowiłam kontakty itd, ale później chciałam dodac fotki Zosi i przeglądałam listę - i z prawie połową osób nie wymieniłam więcej niż zaproszenie, z kolejną ćwiercią kilka maili. Powywalałam je, mam zamkniętą grupę znajomych_znajomych, ale rozważam usunięcie konta.

bejbol 

Informacje:
Dołączyła 684 dni temu

Profil:
Wysłany: 2010-04-19, 08:32   

Ja mam konto bo wciąż NK jest zdecydowanie najlepszym sposobem na znalezienie do kogoś kontaktu. To przecież największa baza użytkowników w PL.

madzia 

Informacje:
Dołączyła 1533 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-01-26, 13:20   

Podbijam. Korzystacie jeszcze z tego? ;-) Ja jak wyzej pisalam mialam ale usunelam konto. Zalozylam znow, nie wiem co mnie natchnelo, wydaje mi sie, ze znow szybko zrezygnuje bo nie bede sie umiala tam odnalezc.

Aneta 

Informacje:
Dołączyła 1488 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2011-01-26, 13:24   

madzia, ja mam i to tylko dla tego że maja fajne gierki . Siedzimy sobie z Dominikiem - sadzimy warzywka i karmimy rybki :lol:

Koleżanka zaprosiła mnie do facebooka ale ja nie za bardzo rozumiem o co tam chodzi <bezradny>

Tri 
...

Informacje:
Dołączyła 767 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-01-26, 13:33   

Facebook to taka nasza-klasa, ale międzynarodowa ;) Gierki niestety po angielsku, ale można sie połapać :>
Konto na nk wywaliłam, wkurzały mnie te ciągłe zmiany regulaminu - nie po to odcinam ludzi od fotek Zosi, żeby oni sobie mogli je rozpowszechniać na własną rękę :O
A znajomi? Po początkowym boomie i tak wszystko się uciszyło, z tymi, z którymi łączyło mnie coś więcej i tak mam kontakt, a z tymi, którzy byli tylko "z klasy" i tak nie żal.

Kamyczek 

Informacje:
Dołączyła 1159 dni temu

Profil:
Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2011-01-26, 14:01   

No cóż ja się zarejestrowałam niedawno na facebooku ale jakoś nie potrafię się tam odnaleźć, dlatego częściej kukam na nk ale i tak robię to od czasu do czasu.

Nie usuwaj dziecku kamieni spod stóp, bo gdy dorośnie będzie się potykać o ziarenka piasku.

Ardhara 

Informacje:
Dołączyła 407 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-01-26, 15:27   

mam tam konto od lat, obecnie służy mi do gier i w sumie tylko do tego :/ ..

co do mentalności ludzi na tym portalu - nie pierwszy i nie ostatni raz są tacy, są to portale gdzie się szpanuje mimo ze czasem to szpanerstwo to zwykła żenada....

trzeba znać umiar i tyle

Odpowiedz do tematu