Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 635 dni temu Posty: 3497 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Adaś
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 11:05 Nasza mała niespodzianka
No to zakładam
Nie muszę wam tu się wam przedstawiać bo niektóre mnie tu z was znają a te co nie znają to poznają ale mi się zrymowało Otóż jak wiecie mam już prawie 7 letniego syna Grzesia czteromiesięczną córeczkę Marysię kocham ich nade życie no i wiernego narzeczonego Obecnie według moich obliczeń jestem w 10 tygodniu ciąży jutro idę do mojej pani gin która się zajmowała mną jaki Marysią poprzez moją drugą ciążę no to się zdziwi jak mnie zobaczy Po wizycie dam wam info co i jak
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 368 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 11:18
Iwonka, własnie się zastanawiałam nad Twoim suwaczkiem. Toś mnie zaskoczyła Kochana Nie pozostaje mi więc nic innego jak Ci pogratulować. Zdaj oczywiście relację z wizyty u ginekologa - ciekawa jestem jej miny
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 11:21
Anuśka napisał/a:
Iwonka, własnie się zastanawiałam nad Twoim suwaczkiem. Toś mnie zaskoczyła Kochana Nie pozostaje mi więc nic innego jak Ci pogratulować. Zdaj oczywiście relację z wizyty u ginekologa - ciekawa jestem jej miny
Dziękuję kochana Ja również chyba kobieta z wrażenia padnie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 776 dni temu Posty: 1706 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 11:26
Iwonko gratulacje z całego serducha !!! Opisz coś więcej. Jak to się stało, że kolejna ciąża? Piszesz, że sama w szoku jesteś więc chyba nie zaplanowane to wydarzenie?
Ostatnio pisałaś, że tak wam ciężko i w ogóle więc myślę, że świadomie się raczej na kolejne dziecko nie zdecydowałaś ?
Trzymam mocno kciuki, żeby z fasolinką wszystko było w porządku a pani ginekolog na pewno się zdziwi skoro i Ty jesteś zaskoczona
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 11:37
Biedronka160, Tak kochana właśnie się stało żeśmy nie uważali wtedy kiedy trzeba i na to wygląda że za bardzo ostatnio no i brykaliśmy brykaliśmy no i je mała fasolinka nie mówię że specjalnie czy chcieliśmy mieć trzecie dwójka nam w zupełności wystarczy przytrafiło się nam że będzie trzecia mała niespodzianka no z kasą przelewać się nadal u nas nie przelewa jest ciężko a jak będzie trzecie to jak to będzie to nie wiem mój narzeczony mówi że sobie poradzimy jakoś
iwonaryki, słonko ta TWoja ginka bedzie w szoku. Tak jak moja była gdy jej powiedziałam o ciazy. No bo my dokładnie 4 sierpnia dowiedzielismy ze wyniki meza niefajne i ze szanse sa srednie. A gdzie 27 musiałam zajsc
Szybciutko druga ciaza po pierwszym dzidzi. Nie wiedziałam ze tak szybko nawet mozna.
Ciesze sie bardzo, zycze zdrowka, niech sie fasolka ładnie rozwija. No gratuluje Tobie i narzeczonemu. Oraz gratki juz 2 dzieciaczkow.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 716 dni temu Posty: 2112 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-29, 12:30
iwono z ryki trzymam kciuki za wizytę u gin tak na marginesie to miałaś iśc po tabsy a to ginka z wrażenia brew uniesie hihi
spokojnej ciąży życzę i będzie dobrze, jak mówią starsi ludzie od przybytku glowa nie boli jak stać na 2 dzieci to i stac na jeszcze jedno
Gratuluje, życzę cudownych i spokojnych 9 miesięcy (już mniej)
Czekam na wiadomość kal po wizycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum