spódniczka rewelacja, pierwszy sweterek ma świetny kolor, a drugi wydaje się być trochę długi (przynajmniej dla mnie, ale ja to mała jestem). Super ze sie stroicie. Ja jakoś nie mam ochoty na zakupy tak by sie chciało ładnie wyglądać, a tak się nie chce nic w tym celu zrobić
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1160 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-14, 16:16
Ja też nie bardzo mam ochotę na zakupy dla siebie. Ale muszę się obudzić i zadbać o siebie i na zakupy ruszyć, wklejajcie zdjęcia może nabiorę ochotę jak zobaczę fajne rzeczy.
Spódniczka bomba.
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-14, 17:13
no cóż ja czekam na spadek wagi ale kupiłam sobie ostatnio sweterek taki z rodzaju styl norweski (pod choinke pokaże jak rozpakuje prezent ) jak madzia pokazuje ten czarny, bardzo podobają mi sie tego typu rzeczy i myśle jescze o torebce byłaby pod kolor sweterka i płaszcza o ile się dopne
madzia81 pierwszy ma super kolor, o drugim juz napisałam
co do spódnicy, fajne rozwiązanie na nabliższe pare miesięcy ja jakos ni umiałam chodzić w spódniczkach
Motylek, z tego co wypatrzyłam na fotkach masz bardzo zgrabne nogi więc grzechem byłoby ukrywanie ich pod spodniami. Torebka jak dla mnie lepsza by była bez kokardy, ale uchwyt ma świetny.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-12-14, 22:10
a mi się torebka bardzo podoba sweterek jak się domyślam popielaty. ciężko mi było zdecydować się na inny kolor niż popiel właśnie, bo uwielbiam, ale już dużo tego w mojej szafie
te norweskie wzory baaaardzo mi wpadły w oko
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-12-19, 22:12
można, można
nie mam tak, że uparcie kupuję ubrania jakiejś firmy, ale najczęściej dorwę dla siebie coś w C&A. w zasadzie to rzadko wyjdę z tego sklepu bez zakupu lubię też New Yorker, Cubus, Takko, w Stradivariusie czasem coś fajnego wypatrzę, H&M ostatnio mnie zawodzi, a kiedyś była to jedna z moich ulubionych marek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum